Antalyaspor’a sponsor dopingi geliyor

Mali olarak sıkıntılı günler geçiren ve transfer tahtası da kapalı olan Antalyaspor’a sponsor dopingi geliyor. Kırmızı-Beyazlılar, Onvo ile isim sponsorluğu konusunda anlaşma sağlarken, 33 milyon TL’yi peşin olarak kasasına koyacak.

Son dönemde maddi olarak büyük sıkıntılar yaşayan Antalyaspor’un yüzü gülmeye başlıyor. Transfer tahtasının kapalı olması, futbolcu ve personel maaşlarının ödenmemesinden dolayı ciddi bir darboğaza giren Kırmızı-Beyazlılar, uzun süredir devam eden sponsorluk görüşmelerinde sona geldi. İsim sponsorunu bulan Akrep, maddi olarak rahatlama yaşayacak.

33 MİLYON TL GELECEK

Geçen sezonki isim sponsoruyla anlaşmasını tamamlayan ve yaklaşık 3 aydır yoğun bir arayışa giren Antalyaspor, aradığı desteği Onvo’da buldu. Sezonun kalan kısmında Onvo Antalyaspor olarak mücadele verecek Kırmızı-Beyazlıların kasasına da önemli bir meblağ girecek. 33 milyon TL karşılığında el sıkışılırken, yapılacak ek anlaşmalarla birlikte bu rakamın da üzerine çıkılabileceği öğrenildi.

ÖDEME PEŞİN YAPILACAK

Antalyaspor’un yüzünü güldüren en önemli detay ise ödeme planı oldu. Yapılan anlaşma gereği, Kırmızı-Beyazlılar ödemeyi peşin olarak alacak. Buna göre Antalyaspor’un kasasına hızlı şekilde 33 milyon TL girecek ve sıkıntı yaşanan ödemeler derhal yapılacak. Kırmızı-Beyazlılar, daha önce de forma sırt reklamı için 3 yıllık anlaşma sağlamış ve ödemesini peşin alarak transferde elini rahatlatmıştı.

EN AZ 28 MAÇA ÇIKACAK

Yapılan anlaşma, sezon sonuna kadar geçerli olacak. 8 haftası geride kalan Süper Lig’de Antalyaspor en az 28 maça yeni isim sponsoruyla çıkacak. Türkiye Kupası’nda da mücadele edecek Akrep’te maç sayısı, turnuvada göstereceği performansa göre artacak.

ELİ RAHATLAYACAK

Özellikle gelen transfer engelleri sebebiyle sıkıntı yaşayan Antalyaspor’un hali hazırda 2 cezası bulunuyor. Sagiv Jehezkel ve Zymer Bytyqi’nin eski kulübü Olimpiakos’a olan borçlar nedeniyle transfer tahtası kapalı olan Antalyaspor’un bu konuda da eli rahatlayacak.