Antalyalılar Tütüncü'yü bağrına bastı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Şehrin her köşesini karış karış gezmeye başlayan Tütüncü’yü, Antalya bağrına bastı.

Kepez’de 15 yılını ilçesinin hizmetine adayan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı çalışmalarına da aynı kararlılıkla başladı.


Kırmadan, incitmeden kurduğu gönül köprüleriyle hemşehrilerinin sevgisini kazanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü, ‘Antalya’nın altın çağı başlıyor’ mottosuyla seçim sahalarına indi. 


Tütüncü, ilk önce Cumhur İttifakı ortaklarını ziyaret etti. Birlik ve beraberlik içinde el ele gönül gönüle vererek,  1 Nisan sabahı Antalya’nın kapılarını hizmete aralayacaklarını söyledi. Ankara dönüşü 15 yıldır gönül köprüleri kurduğu hemşehrileriyle kucaklaşan Tütüncü, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek Kepezlilerin hayır duasını aldı. 


Kepez’in esnaf dostu Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının seçim startını da Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nden (AESOB) verdi. Kepez’de olduğu gibi Antalya’nın dört bir yanında da esnafın altın çağını yaşayacağını müjdeledi.


AK Parti kurucularının fikir ve yol göstericiliğini önemseyen Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü, bir sonraki ziyaretlerini AK Parti’nin Kurucu İl Başkanı Habip Akhan, 2001’de birlikte yola çıktıkları Hüseyin Samani, dönemin il başkanı Ramazan Avcı, kurucu merkez ilçe başkanı Halit Sevim ve  önceki dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e gerçekleştirdi. 


 BABA OCAĞINDAN BAŞLADI 

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Antalya’nın 19 ilçesinde sürdüreceği seçim çalışmalarına da baba ocağı Korkuteli İlçesi’nden başladı.


Korkuteli İlçesi’ni karış karış gezerek, hemşehrilerinin istek ve taleplerini yerinde dinledi. İl ve ilçe teşkilatlarıyla omuz omuza sürdürülen seçim çalışmasında siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bugüne kadar Antalya’ya hizmet etmiş büyükşehir belediye başkanları Menderes Türel, Hasan Subaşı, Mustafa Akaydın ve Bekir Kumbul’u ziyaret ederek, emekleri için teşekkür etti. 


AK Parti’nin il kurucularıyla Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde buluşarak, “Antalya’mızın geleceği için, Antalya’nın altın çağı için hep birlikte yürüyoruz.” dedi. Seçim çalışmalarına büyük bir hızla başlayan Tütüncü, Antalya’nın her bir köşesini sokak sokak gezerek, çok sevdiği hemşehrilerini bağrına bastı. Esnafın ekmek teknesine konuk oldu, taksi duraklarını ziyaret etti, karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbet ederek, istek ve talepleri dinledi. 


Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hakan Tütüncü’yü, kentin altın çağı için Antalya bağrına bastı.