Antalyalılar büyükşehire isyan etti: Otobüsler rezalet!

Antalya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların memnuniyetlerini ölçmek amacıyla tramvaylarda karekod uygulaması başlattı. Uygulamaya yoğun ilgi gösteren Antalyalılar belediyeyi eleştiri yağmuruna tuttu.

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesinin görüşleriniz bizim için çok değerli diyerek duyurduğu karekod uygulaması ile yolcular memnuniyetleriyle ilgili anında geri bildirimde bulunabilecek. 

Bu uygulamayla Antalyalılar CHP’li Büyükşehir Belediyesini eleştiri yağmuruna tuttu. Vatandaşlar en çok otobüslerden şikâyet etti. Belediyeye yapılan eleştirilerin birkaçı ise şöyle:

“Seçim öncesi toplu ulaşımda ve trafik sorununa çözüm üreteceğinizi vaat etmiştiniz. Aradan geçen dört ayın ardından adım atmayı düşünüyor musunuz?”

“Her yerden bildirsek ne olacak çözüm veya önlem alınmadıktan sonra?”

“Otobüslere de koyun. Kliması çalışmayan otobüsleri anlık olarak bildirelim.”

AĞAÇLAR SUSUZLUKTAN SARARDI

“Dedi otobüslerinde klima açtıramayan belediye... Şaka gibi belediye… Otobüslerde sözü geçmeyen belediye. Antalya'da hava 40 derece otobüsler 60 derece tebrik ediyorum sizleri...Antalya'da otobüsler rezalet.”

Antalyalıların en çok eleştirdiği bir diğer nokta ise park, bahçe ve sokaklar oldu. Bakımsızlıktan şikâyet eden vatandaşlar;

“Antalya da Parklar bahçeler sokaklar bakımsız pis. Parklarda sulama yapılmadığı için ağaçlar bile susuzluktan sararmış. Antalya hiç bu kadar bakımsız ve olmamıştı. Eserinizle övünebilirsiniz. Bana adres sormayın onca çalışan var gönderin parklara bahçelere görüntü isteyin”

“Öncelikle sorumluluk alanlarınızda bulunan çimleri otları bir biçin burası otogar inekler yayılacak hale gelmiş her yer pislik içinde Cumhuriyet Meydanındaki küçük havuzun üst tarafını da bir zahmet temizleyin! Seçimden bir ay önce çalışan kamyonlar ve işçiler kayboldu”

eleştirilerinde bulundu.