HAVADAN, KARADAN VE DENİZDEN DENETİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde polis ekiplerince Kurban Bayramı öncesinde otogarlarda ve yollardaki tedbirler arttırılırken Antalya ve Bursa’da da havadan, karadan ve denizden denetimler hız kesmeden devam ediyor.

İçişleri Bakanlığının kara yollarında alınacak tedbirlere ilişkin 81 ilin valiliğine gönderdiği genelge kapsamında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Kurban Bayramı tatilinde oluşabilecek otobüs yoğunluğu nedeniyle "Bayram Yolunda Her Şey Yolunda" sloganıyla yapılan denetimlerde emniyet kemeri kullanımının önemi vurgulandı.

“ HAVADA, KARADA, DENİZDE GÖREVİNİN BAŞINDA”

Antalya Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, emniyet güçlerinin Kurban Bayramı’nda havadan, karadan ve denizden denetimleri yaptığını belirtti. Antalya Valiliği tarafından şu ifadeler kullanıldı:

“Havadan, karadan, denizden Yerli ve yabancı misafirlerin Kurban Bayramı tatili için tercihlerinin başında gelen Antalya’mızda; Emniyet güçlerimiz, her yıl olduğu gibi bu Bayramda da huzur ve güvenliğimiz için görevinin başında. Trafikte kurallara uymak, hayata sımsıkı sarılmaktır. Sevdiklerimize güvenle kavuşmak ve nice güzel bayramlarda bir arada olabilmek için, lütfen, trafikte hız limitlerine uyalım. Bayram yolunda, her şey yolunda.”

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, “Kurban Bayramı için seyahate çıkacak olan kıymetli hemşehrilerim; lütfen, kurallara uyalım. Yorgun ve uykusuz araç kullanmamaya özen gösterelim. Unutmayalım ki, yollarda kaybedilen zamanın telafisi vardır, ancak kaybedilen canların telafisi yoktur” dedi.

“KEMERİNİ TAKTIYSAN HER ŞEY YOLUNDA”

Bursa Valiliği ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşlara emniyet kemeri takmanın önemini vurguladı. Bursa Valiliği tarafından, “Emniyet kemerini taktıysan bayram yolunda, her şey yolunda” ifadeleri kullanıldı.

 

HABER MERKEZİ