ANTALYA TDP SEÇİME HAZIR

Türkiye Değişim Partisi’nin Antalya il ve ilçe örgütlenmeleri tamamlandı. TDP İl Başkanı Arman Karadağ, il ve ilçe kongrelerini 16 Temmuz’a kadar bitireceklerini belirterek, “TDP Antalya olarak seçime hazırız” dedi.

Mustafa Sarıgül’ün önderliğinde kurulan ve kısa sürede ülke genelinde 60’ın üzerinde ilde örgütlenmeyi başaran Türkiye Değişim Partisi (TDP) Antalya’da da örgütlenmeyi tamamladı. TDP Antalya İl Teşkilatı’nda İl başkanı Arman Karadağ ve il yöneticileriyle bir araya gelen ilçe başkanları, seçim çalışmaları için fikir alışverişinde bulundular.

AVRUPA BAŞKANI KATILDI

TDP Genel Başkan Yardımcısı, MYK Üyesi ve Avrupa Başkanı Cem Karadağ’ın da katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Arman Karadağ,  ağustos ayı başında yapılması beklenen büyük kurultaya katılacak iller arasında Antalya’nın da yer alacağını söyledi.  Karadağ, “Erken ya da zamanında yapılacak seçimlere hazırız” diye konuştu.  İlçe başkanlarına kongrelerle ilgili teknik bilgiler veren TDP İl Sekreteri Erdoğan Yılmaz da, TDP’nin barış söylemi ve barışçıl politikalarıyla halkın önüne çıktığını ifade etti.

HABER MERKEZİ