Antalya takımlarından 3 galibiyet

TFF 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig’de Antalya’yı temsil eden 6 takımdan tek yenilgiyi Antalyaspor’un pilot takımı olan Korkuteli Belediyespor yaşadı. Serik Belediyespor, Kumluca Belediyespor ve Manavgat Belediyespor’un 3 puanla kapattığı haftada Kestelspor ile Kepez Belediyespor ise hanelerine 1 puan yazdırdı.

2 HAFTA SONRA KAZA NDI

TFF 2. Lig’de mücadele veren Serik Belediyespor, 2 haftalık galibiyet hasretine Adıyaman FK karşısında son verdi. Rakibini 3-2 ile geçen Antalya temsilcisi, 23 puana ulaşırken, play-off hattındaki yerini korudu.

KESTEL YENİLGİSİZ DEV A M EDİYOR

TFF 3. Lig’de muhteşem bir sezon geçiren Kestelspor, namağlup unvanını bu hafta da korudu. Darıca Gençlerbirliği’ni konuk eden Kestelspor, sahadan 0-0 eşitlikle ayrılarak, profesyonel futbol liglerinde namağlup unvanını koruyan 2 takımdan birisi oldu. 3. Lig’de Antalya’yı temsil eden Kepez Belediyespor ise deplasmanda Fatsa Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, 3’üncü sıraya geriledi.

KUMLUCA ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

Bu sezon ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele veren Kumluca Belediyespor, geçen hafta oturduğu 8. Grup’taki liderlik koltuğunu bu hafta da bırakmadı. Meram Kara Kartallar’ı 3-0 mağlup eden Kumluca, 16 puana ulaştı. Aynı grupta yer alan Manavgat Belediyespor, Sarayönü Belediyespor’u deplasmanda 1-0 yenerken, Korkuteli Belediyespor ise deplasmanda Bolvadin Termalspor’a 1-0 ile boyun eğdi.  

HABER MERKEZİ