Antalya Şehir Hastanesinde akşam polikliniği hizmeti

Antalya sağlıkta çağ atlama devam ediyor. Antalya Şehir Hastanesinde akşam polikliniği hizmeti hayata geçirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2 Mart 2024 tarihinde hizmete açılan Antalya Şehir Hastanesi’nde artık akşam polikliniği hizmeti hayata geçirildi.


Akşam polikliniği hizmeti kapsamında vatandaşlar Dahiliye, Kadın Doğum ve Çocuk polikliniklerinde saat 18:00’dan 23:00’a kadar randevu alabilecek.  


ANTALYA’DA BİR İLK 

372 bin metrekare alanda 285 bin metrekare kapalı alana sahip 1500 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi’nde 400’ü hekim, 3 bin sağlık personeli görev yapıyor.

Antalya’da bir ilk olarak hizmete giren akşam polikliniği müjdesini AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal verdi. 


Çokal yaptığı açıklamada “Antalya’da bir ilk olarak artık akşam polikliniği hizmeti hayata geçirildi. Akşam polikliniği hizmeti kapsamında; Dahiliye, Kadın Doğum ve Çocuk polikliniklerinde saat 18:00’dan 23:00’a kadar randevu alınabilecek.  Başta, bu büyük eseri şehrimize kazandıran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Kemal Memişoğlu’na, İl Sağlık Müdürlüğüne, Başhekimimiz Doç. Dr. Nedim Ongun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.  Antalya’mıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.