Antalya Şehir Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Kliniği hizmete açıldı

Antalya Şehir Hastanesi'nde düzenlenen sempozyum ile Radyasyon Onkolojisi Kliniği açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan ve sağlık yetkilileri katıldı.

Antalya Şehir Hastanesi Radyasyon Onkolojisi Kliniği, 11 Ekim'de gerçekleştirilen sempozyum ile hizmete açıldı. İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Başhekim Doç. Dr. Nedim Ongun ve Radyasyon Onkolojisi İdari Sorumlusu Doç. Dr. Eda Küçüktülü'nün katılımıyla açılan klinik, radyasyon tedavisinde önemli bir adım olarak nitelendirildi.


Antalya Şehir Hastanesi'nde, Radyasyon Onkolojisi Kliniği'nin açılışı dolayısıyla bir sempozyum düzenlendi. Açılış törenine İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik, Antalya Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nedim Ongun ve Radyasyon Onkolojisi Kliniği İdari Sorumlusu Doç. Dr. Eda Küçüktülü ile Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Açılış konuşmalarında, kliniğin Antalya'da kanser tedavisi için önemli bir merkez olacağı vurgulandı. Prof. Dr. Özkan, sağlık yatırımlarının devam edeceğini belirterek, hastaların radyasyon onkolojisi alanında en ileri tedavi yöntemlerine ulaşabileceklerini ifade etti.