Antalya Sarısu’da 'Atatürk' skandalı

Konyaaltı’nda yer alan Sarısu mesire alanındaki görüntüler vatandaşı kızdırdı. Atatürk siluetinin, Sarısu piknik alanında bulunan tuvalet ve beton çöplük duvarlarına resmedilmesi sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Sarısu mesire alanında yakışıksız görüntüler kaydedildi. Piknik yapmak ve şehrin stresini atmak için vatandaşın sıklıkla tercih ettiği Sarısu’da tuvalet ve beton çöplük duvarlara resmedilen Atatürk siluetleri yoğun tepki topladı. Duruma sosyal medya hesabından tepki gösteren bir vatandaş, “Büyükşehir Belediyesi’nin piknik alanından sorumlu görevlileri bu durumdan habersizse denetleme görevlerini yapmıyor olsa gerek. Haberleri varsa durum daha vahim” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN SERT TEPKİ

Tepki çeken görüntülerin ardından CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alan Antalyalı vatandaş Nuri Sezen, “Piknik alanındaki tuvalet ve beton çöplük duvarlarına basılmış Atatürk resimlerini iyi niyetli bir iş olarak görmek mümkün mü? Büyükşehir belediyesinin piknik alanından sorumlu görevlileri bu durumdan habersizse denetleme görevlerini yapmıyor olsa gerek. Haberleri varsa durum daha vahim. Ayrıca bu güzelim alanda piknik yapar binlerce kişi de gayet duyarsız ya da memnun ki bir ses bir şikayet olmamış. Atatürk’ümüze ve Türk milletine karşı yapılan bu terbiyesizliği Facebook aracılığı ile lanetliyor arkadaşlarımla paylaşıyorum. Atatürk'ün kurduğu CHP'li belediye başkanımızın dilerim birileri kulağına fısıldar!” diyerek olaya ses çıkardı.