ANTALYA PLATFORMU'NDAN 'VESAYETİ REDDEDİYORUZ' ÇAĞRISI

Evvelsi gün 104 emekli amiral tarafından yayımlanan Montrö Boğazlar Sözleşmesi’ni konu edinen bildiri hakkında Antalya Platformu’ndan açıklamada geldi. Yapılan açıklamada, “Küresel şer odakları ve onların işbirlikçileri olanların vesayetçi anlayışlarını reddediyor, güçlü ve büyük Türkiye yolunda emin adımlarla yürüdüğümüzü tüm dünyaya haykırıyoruz” denildi.

Antalya Platformu tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“04.04.2021 Günü yaptıkları iş gibi, gece karanlığında Milletin verdiği rütbeleri inkar edercesine Emekli 104 amiral tarafından Montrö Boğazlar Sözleşmesi bahane edilerek bir bildiri yayımlandı. Millet iradesini alışageldikleri vesayet aklı ile hiçe sayarak yaptıkları bu bildiride açık ve seçik darbe tehdidinde bulundular.

Unuttukları mesele bu milletin ve ordusunun başında her türlü iç ve dış tehditlere karşı, gücünü Asil Milletimizden alan Cumhurbaşkanı olduğudur. 15 Temmuz gecesi elleri ile tankları durduran izzetli vatan evlarlarına tepeden bakan,  hakir gören ifadelerle dolu bildiriye, 29 sı̇vı̇l toplum örgütünden oluşan Antalya Platformu cevabımız, yüzmeyi de bildiğimizdir. Denizden de karadan da deneseniz bu millet şehid olmaya hazırdır.

Küresel şer odakları ve onların işbirlikçileri olanların vesayetçi anlayışlarını reddediyor, güçlü ve büyük Türkiye yolunda emin adımlarla yürüdüğümüzü tüm dünyaya haykırıyoruz.

İnsan, yaklaştığınca yaklaştığından ayrı; Belli ki; yakınımız yoktur Allah'tan gayrı..

Sizin oynadığınız uzun eşek birdirbir

Ya bizim ki o tek yol bir tanedir birdir bir.”

HABER MERKEZİ