ANTALYA’NIN LİDER'İ BÜYÜYOR

Antalya ve bölgenin nabzını tutarak, yayım hayatına başladığı 15 Temmuz tarihinden itibaren hızla büyüyen Lider Gazete, medya olma yolunda ilerliyor. Antalya’nın merkez ve doğu ilçelerinde yayım hayatını sürdüren ve kısa süre içerisinde tüm ilçelerde çıkmaya başlayacak olan ‘Bölgenin En Güçlü Şehir Gazetesi’ Lider, bünyesine Web TV ve radyo yayınını ekleyerek Antalyalılardan aldığı güçle emin adımlarla yoluna devam ediyor

İlk günden bugüne heyecanını arttırarak güncel ve önemli haberleri okuyucularıyla buluşturan Lider Gazete, her geçen gün yenilenerek büyümeye devam ediyor. İlkeli haber anlayışıyla Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar liderliğinde genç, dinamik ve deneyimli kadrosuyla yayım hayatına devam eden gazete, Antalyalılardan aldığı destekle gücüne güç katıyor. Sayfalarının tamamı renkli çıkan tek şehir gazetesi olan Lider, sadece merkezde değil Antalya’nın tüm doğu ilçelerinde yayım hayatını sürdürüyor. Kısa bir zaman sonra Antalya’nın tüm ilçelerinde çıkmaya hazırlanan gazete, yeniliklerin öncüsü olmaya devam ediyor. Kentin dört bir yanına ulaşarak okuyucularına en güvenilir haberleri en hızlı şekilde ulaştıran Lider Gazete, Antalya’nın zirvesinde olmak için çıktığı yolda Lider olmanın gururunu yaşıyor.

WEB TV ÇOK YAKINDA!

7’den 70’e herkese ulaşarak, bünyesinde geniş bir okuyucu kitlesi bulunduran Lider Gazete, bünyesine Web TV ve radyo frekansı katarak medya olmayı hedefliyor. Gazete, radyo ve televizyon olarak tek çatı altında buluşan Lider, şubat ayının başında Web TV yayınına başlayacak. Dijital dünyaya ayak uyduran ve hedef kitlesini genişleten Lider, aynı zamanda internet sitesinde de üstün başarı göstererek zirveye oturmayı başardı. Gazetenin internet sitesi kısa sürede Antalya’da en fazla takip edilen haber sitesi olurken, Facebook, Twitter ve Instagram gibi milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya hesaplarında da aktif olarak hizmet veriyor. Okuyucularına en hızlı haber alma imkanını tanıyan lider, sınır ve rakip tanımadan Antalyalılardan aldığı güçle yayım hayatına devam ediyor.

KURUMSALLAŞMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar, kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atıldığını belirterek, “15 Temmuz gibi önemli bir tarihte yayım hayatına başlayan Lider Gazete kısa süre içerisinde Antalyalılar tarafından benimsendi. Merkez ilçelerin yanı sıra kentin tüm doğu ilçelerinde gazetemizin adını duyurduk. Okuyucularımızdan gelen olumlu dönüşlerin ardından yakın bir zamanda tüm ilçelerde faaliyet gösterme kararı aldık. Sadece bununla da sınırlı kalmayıp medya olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Hazırlıklarına başladığımız Web TV’nin yayın hayatına şubat ayının ilk haftasında başlamayı düşünüyoruz. Deneyimli ve genç bir ekibimiz var. Dinamik bir kadroyla çalışmanın meyvelerini alıyoruz. Artık sadece bölgenin en güçlü şehir gazetesi değil, en güçlü medya organı olacağız” ifadelerini kullandı.

AHMET ARĞILLI / ÖZEL HABER