Antalya'nın karanlık yüzü: 'Korku tüneli gibi otogar'

TEKNOFEST'in Antalya'da düzenlenecek olan 25 teknoloji yarışması için 1 milyon 500 binin üzerinde yarışmacı şehre akın etmeye başladı. Antalya Otogarı'na inen yarışmacıların ulaşımda karşılaştıkları bu kadarı da olmaz dedirten bir olay ise tepki çekti

Dünyanın En Büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in  Antalya ayağı başlıyor. Festival kapsamında Antalya'da 25 teknoloji yarışması düzenlenecek. Antalya'daki yarışmalar için 1 milyon 500 binin üzerinde yarışmacı  başvuru gerçekleştirdi. Yarışmacılar Antalya'ya festival için akın akın gelirken yaşanan bir olay tepki çekti.  Yarışmacılar, Antalya'nın kanayan yarası ulaşımda karşılaştıkları pes dedirten bir sorumsuzluğu telefonlarının kamerasına kaydetti.

'KORKU TÜNELİ GİBİ'

Festivalde yarışacak olan yarışmacılar da Antalya'ya giriş yapıyor. Gece saatlerinde şehrin otogarına inen yarışmacılar konaklamak için KYK Yurtları ve planladıkları mevkilere gitmek için tramvay hatlarını kullanıyor. Tramvayla seyahat eden bir yarışmacı ise Batıgar Durağı'nda  aktarma yapmak isterken şaşkınlık yaratan bir manzarayla karşı karşıya kaldı. BatıGar girişinde ışıkların yanmaması nedeniyle tünelin karanlık içinde kalması tepki topladı. O anları cep telefonuna kaydeden bir yarışmacı "Korku tüneli gibi otogar yapmışsınız' diyerek duruma sitem etti.

TEPKİ ÇEKEN O ANLAR:
https://x.com/lidergazete07/status/1831421679446454580?t=UUA35DjSI1W5qPNacr63xQ&s=08