Antalya'nın ilk büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Üsküplü

Antalya’da tüm gözler, Ak Parti ve CHP’nin açıklayacağı büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarına çevrilmişken, büyükşehir ve 19 ilçenin adaylarını açıklayan ilk parti Vatan Partisi oldu.

Aday tanıtım töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Üsküplü, ‘Akdeniz’den Toroslar’a Üreten Antalya’ programını duyurdu. Üsküplü, “Antalya, Avrasya’nın turizm ve ticaret başkenti olacak” dedi.


Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Antalya İl Başkanı olan Serdar Üsküplü, Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak kentin acil çözüm bekleyen sorunlarına değindi. Akdeniz’den Toroslara Üreten Antalya programını 10 maddede sıraladı. Üsküplü, "Antalyamızı bir üretim merkezi haline getireceğiz. Dört mevsim turizm getireceğiz Antalya'ya. Verimli tarım arazilerimizin beton yığınlarına dönmesine izin vermeyeceğiz. Kamucuyuz, halkçıyız, toplumdan yanayız. İnsancıl kentler kuracağız. Sanatçının güzel eli değecek Antalya'ya. Kadıncıl bir kent kuracağız, gençliğin kenti olacak Antalya. Engellilerimizin ve yaşlılarımızın üretime katılmalarını, birikimlerini Türkiye'ye sunmalarını sağlayacağız" şeklinde konuştu.


Üsküplü, “Antalya, Avrasya’nın turizm ve ticaret başkenti olacak.” diye konuştu. Üsküplü, "Antalya'yı bir Avrasya kenti haline getireceğiz. Çin'den başlayıp Avrupa'nın en batısına kadar uzanan bütün dünyayı kapsayacak olan o Kuşak-Yol Projesi içerisinde Antalya'yı en önemli bir liman kenti haline getireceğiz. Antalya sadece turizmin, tarımın değil uluslararası ticaretin de merkezi olacak. Avrasya'nın turizm ve ticaret başkenti olacak Antalya" ifadelerini kullandı.



HABER MERKEZİ