Antalya Milletvekilleri terörü lanetledi

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesislerine vardiya değişimi sırasında terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırının ardından 5 vatandaş şehit olurken, Antalya siyasetçileri başsağlığı mesajları yayımladı.

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ), tesislerinde gerçekleştirilen terör saldırısında 5 vatandaş şehit olurken 14 vatandaşımız da yaralandı.

Yaşanan terör saldırısının ardından Antalyalı siyasetçiler terörü lanetlerken şehitler için başsağlığı mesajı yayımladı. 

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Hainler fırsat verilmeyeceğini söyleyen Dışişleri Eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu yaşanan terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik düzenlenen alçak terör saldırısında kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Birlik ve beraberliğimize kasteden hainlere hiç bir zaman fırsat vermeyeceğiz. Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, “Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yer alan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ)  tesislerine yönelik alçak terör saldırısını kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” sözlerine yer verdi.

“ASLA AMACINA ULAŞAMAYACAK”

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ise yaptığı açıklama “Ankara Kahramankazan'da TUSAŞ tesislerine yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısında maalesef şehit ve yaralılarımız var. Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları ve Ülkemizin dirliğini, huzurunu hedef almıştır.  Milletimizin huzurunu, birliğini ve beraberliğini hedef alan bu tür alçakça eylemler, asla amacına ulaşamayacaktır! Hain terör saldırısını lanetliyoruz. Şehit olan savunma sanayimizin Kahramanlarına ve Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Terörden medet umanların bunun karşılığını fazlası ile alacağını ifade eden AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) tesislerine yönelik düzenlenen hain terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye’nin birlik ve beraberlik hedefine ulaşmasını engellemek için terörden medet umanlar, her zaman olduğu gibi hak ettikleri karşılığı fazlasıyla alacaklardır. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun ise, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun” şeklinde konuştu.

“HAİN TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUM”

Hain saldırı da Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin hedef alındığını vurgulayan MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerinde Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozmak için gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetliyorum. Şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. 

CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar’da, “TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.)  tesislerine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ LANETLİYORUZ”

CHP Antalya Milletvekili Aykut Kaya, “Ankara Kazan’da bulunan TAİ/TUSAŞ tesisinde meydana gelen hain terör saldırısını üzülerek öğrendik. Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz” sözlerine yer verdi.

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” şeklinde konuştu.

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Erdem, “Ankara' da TUSAŞ' a yönelik düzenlenen alçak terör saldırısını lanetliyorum! Terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, “Ankara Kahramankazan'daki Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor; terörün her türlüsünü lanetliyorum. Milletimizin başı sağolsun” ifadelerini kullandı.