Antalya Millet Bahçesi kapılarını açıyor

Antalya, Millet Bahçesi'ne kavuşmak için gün sayıyor. Millet Bahçesi içerisinde yer alacak sosyal donatı alanlarıyla heyecan yaratırken Antalya Valisi Hulusi Şahin'de çalışmaları yerinde inceledi.

Vatandaşın stres atmak, dinlenmek ve vakit geçirmek için tercih ettiği noktaların başında AK Parti'nin büyük sosyal projesi 'Millet Bahçeleri' geliyor.

Millet Bahçeleri içerisinde bulundurduğu sosyal donatı alanlarıyla; kültür, spor, eğitim gibi bir çok hizmeti vatandaşlara sunuyor. Ülkenin dört bir yanına ulaşan Millet Bahçelerinin bir yenisi daha Antalya'da hayata geçiyor...

Açılması için geri sayımının sürdüğü Antalya Millet Bahçesi'nde sona yaklaşıldı. Vali Şahin'in çalışmaları bizzat takip ettiği Antalya Millet Bahçesi için Antalya Valiliğinden heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

"KISA SÜRE İÇİNDE HİZMETTE"

Antalya Valiliği sosyal medya hesabından, Antalya Millet Bahçesi'ne ilişkin bir paylaşımda bulunuldu. Valilikten yapılan o paylaşım ise şöyle:

"Antalya Millet Bahçesi kapılarını açıyor. Antalya Valimiz Hulusi Şahin, ilk olarak kapalı otopark ardından sosyal donatı alanlarıyla kısa süre içerisinde hizmete açılacak olan Antalya Millet Bahçesi’ni inceledi.
Millet Bahçesi'nde; 
 28.075 m² yeşil alan
20.511 m² 4 katlı kapalı otopark 
280 m²  Halk kütüphanesl  
250 m² iki katlı gençlik merkezi
600 m² iki adet çocuk oyun alanı
920 m uzunluğunda yürüyüş ve bisiklet yolu
2000 m² Türk Bahçesi 
Kondüsyon alanları, büfe ve kafeler yer alacak."

https://x.com/antalyavalilik/status/1824124558917411120?s=48&t=c-Vt3v14zJ7mLE_vuM1iYA