ANTALYA KUPAYA KİLİTLENDİ

21 yıl sonra Türkiye Kupası finalinde mücadele etme hakkı kazanan Antalyaspor'da nefesler tutuldu. Bugün Beşiktaş ile oynanacak zorlu mücadele öncesi serüven bugün başlıyor. Kırmızı-Beyazlılar, kupa için bugün İzmir'e gidecek.

Süper Lig'de sezonu Konyaspor karşısında tamamlayan Antalyaspor, sezona ise bugün nokta koyacak. 55 yıllık tarihinde ikinci kez Türkiye Kupası'nda final heyecanı yaşayan Kırmızı-Beyazlı camiada Beşiktaş ile oynanacak son karşılaşma öncesinde nefesler tutuldu. Bu akşam İzmir'de oynanacak mücadele için yönetim, teknik heyet ve futbolcular, bugün özel uçakla Antalya'dan ayrılacak.

21 YIL SONRA YENİDEN

Bugüne kadar müzesinde Türkiye Kupası bulunmayan Antalyaspor, tam 21 yıl sonra ikinci kez final heyecanı yaşayacak. 2000 yılında Galatasaray ile karşı karşıya gelen ve uzatmalarda rakibine 5-3 ile boyun eğen Akrep, bu kez Beşiktaş karşısında tarih yazmak istiyor.

KUPAYA ÖZEL UÇAK

Antalyaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinden Yıldıray Karaer'e ait hava yolu şirketi olan Corendon, Kırmızı-Beyazlıların final heyecanı için özel bir uçak tasarladı. Antalyaspor isminin ve 'Akrep' figürünün bulunduğu uçak, Kırmızı-Beyazlıları final için İzmir'e taşıyacak.

TARAFTAR YARIN GİDİYOR

Kırmızı-Beyazlılarda yönetim, teknik heyet ve futbolcular tam kadro olarak bugün İzmir'e giderken, taraftar ise yarın İzmir'e ulaşacak. Hem kara yolu hem de Antalyaspor Kulübü'nün organizasyonu dahilinde uçakla İzmir'e gidecek Kırmızı-Beyazlılar, 20.30'da başlayacak mücadele için tribünlerdeki yerlerini alacak.

BAŞKAN'DAN ÖZEL KONUŞMA

Antalyaspor'da tarihi maç öncesi futbolcularla bir araya gelen Başkan Mustafa Yılmaz'ın yaptığı motivasyon konuşması Kırmızı-Beyazlıların sosyal medya hesabından paylaşıldı. Tüm camia için önemli bir gün olacağını söyleyen Yılmaz, "55 yıllık tarihimizde 2. kez böyle bir fırsat elimize geldi. Bizler size güveniyoruz. Siz de kendinize güvenin ve hep beraber bir tarih yazalım. İzmir'den Antalya'ya kupayla döneceğimize inanıyorum. Hepinizle gurur duyuyoruz" dedi.

SÜPER KUPA BİLETİNİ KAPTI

Türkiye Kupası finalinin heyecanını yaşayan Antalyaspor, maça çıkmadan Süper Kupa için mücadele etme hakkını da elde etti. Süper Lig'de Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışını, Siyah-Beyazlılar kazanırken, bu sayede Süper Kupa maçının rakipleri de belli oldu. Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak Antalyaspor, kupayı kazanamasa bile Süper Kupa finalinde Beşiktaş’ın rakibi olacak.