Antalya kupada fırtına gibi esti
Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası D grubu ilk maçında Kocaelispor 3-1 mağlup ederek kupaya 3 puanla başladı.

Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası D grubu ilk maçında Kocaelispor 3-1 mağlup ederek kupaya 3 puanla başladı.
Türkiye Kupası’nda D grubunda yer alan Antalyaspor ilk maçına çıktı. Akrepler sahasında konuk ettiği Kocaelispor karşısında rahat bir galibiyete imza attı. Antalyaspor ilk yarıda bulduğu iki golle rakibini ilk devrede ağır yaraladı. Müsabakanın 2’inci yarısında iki takımdan gelen karşılıklı gollerle skor tabelası 3-1’lik skorla kapandı. Rakibinin fişini zorlanmadan çeken Antalyaspor bu skorla Türkiye Kupası’na 3 puanla merhaba dedi.
MİSAFİRDEN EV SAHİBİNE HEDİYE
Rakibi karşısında karşılaşmaya hızlı başlayan Akrepler, 9. Dakikada Kocaelisporlu defans oyuncusu Mehmet Yılmaz kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından baskısını arttıran Antalyaspor 2’nci gölü de çok geçmeden buldu.
İLK YARIDA GALİBİYETİ GARANTİLEDİ
Müsabakanın 18’inci dakikasında Antalyaspor’un Hırvat golcüsü Samudio sahneye çıktı. 18. dakikada sağ kanattan Townsend'in arka direğe etkili ortasında Samudio yaptığı kafa vuruşu ile devrenin skorunu belirledi. Karşılaşmanın ilk perdesi Antalyaspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İKİNCİ YARI TEK GOL
Karşılaşmanın 2’inci devresine de istekli başlayan Antalyaspor maçın 69’uncu dakikada beklediği 3’üncü golü Bahadır Öztürk’le buldu. Kocaelispor defansından dönen Townsend'in frikiğinin ardından topu önünde bulan Bahadır Öztürk sert şutuyla ağları sarstı.
KAPANIŞ GOLÜ KOCAELİSPOR’DAN
Antalyaspor müsabakanın uzatma dakikalarında ise maçın skorunu belirleyecek golü kalesinde gördü. Kocaelispor’lu Markao, 90. dakikada Oğulcan'ın pasında ceza sahasına girer girmez çektiği şutla karşılaşmanın kapanış golünü attı.
Hakemler: Raşit Yorgancılar, Yusuf Bozdoğan, Egemen Savran
Antalyaspor: Abdullah Yiğiter, Mert Yılmaz, Gerxhaliu, Emrecan Uzunhan (Bahadır Öztürk dk. 60), Abdurrahim Dursun, Erdal Rakip (Hasan Ürkmez dk. 82), Safuri (Berkay Topdemir dk. 83), Townsend, Djenepo, Kaluzinski (Petrusenko dk. 46), Samudio (Gaich dk. 82 (Taha Osman Özmert dk. 90+1)
Yedekler: Bünyamin Balcı, Doğukan Özkan, Harun Toprak, Kağan Arıcan
Teknik Direktör: Alex de Souza
Kocaelispor: Harun Tekin, Mehmet Yılmaz, Onur Öztonga, Caner Osmanpaşa (Haşim Sarman dk.75), Yunus Emre Gedik (Mikdat Çil dk.90+3), Vukovic, Pedrinho (Furkan Gedik dk.62), Caktas (Mesut Can dk.46), Barış Alıcı, Beridze (Oğulcan dk.62), Ahmet Sagat (Markao dk.68)
Yedekler: Ahmet Hasan Göcen, Yusuf Cihat Çelik, Mustafa Ege
Teknik Direktör: İsmet Taşdemir
Goller: Mehmet Yılmaz (dk.9 k.k.), Samudio (dk.18), Bahadır Öztürk (dk.69) (Antalyaspor), Markao (dk.90) Kocaelispor
Sarı kart: Onur (Kocaelispor)
Dünyanın dört bir yanından gelen geleceğin yıldız futbolcuları, 16-20 Nisan tarihleri arasında Antalya Belek’te düzenlenen Selectum Junior World Cup Antalya (JWCA) için bir araya geldi. Çocuk futbolunun en prestijli organizasyonları arasında gösterilen bu dev etkinlik, bu yıl ikinci kez gerçekleşiyor. Ancak bu yılki turnuva, yalnızca bir spor etkinliği değil; bugüne dek dünya genelinde bu kadar fazla ünlü takımın katıldığı başka bir çocuk futbol turnuvasının düzenlenmemiş olmasıyla da tarihe geçiyor.
Süper Lig’in 32.haftasında oynanacak Alanyaspor – Samsunspor maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün’den transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor A.Ş.’ye dikkat çekecek bir uyarı geldi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün kulübün mali sorunları olduğunu ama Antalyaspor’un sahipsiz olmadığını söyleyerek, “Antalyaspor’un zarar görmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi
Süper Lig’de üst üste alınan başarılı sonuçlarla rahat konuma geçen Antalyaspor, gelecek sezonun planlamasına başladı. İç ve dış transferde harekete geçmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, sözleşmesi tamamlanacak Larsson ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, tüm kulüp çalışanları ile birlik, beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, "Biz kaçan bir yönetim değiliz. Nasıl zor zamanda geldiysek zor zamanlarda da bu kulübün yönetiminde biz bu kulübün içerisindeyiz. Önümüzdeki maçlarımızı almak zorundayız.7 maç var. Kümede kalabileceğimiz seviyeye kendimiz gelmeliyiz, başkasını ne yaptığı önemli değil, bizim kazanmamız gerekiyor" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Antalya İl Müdürü Yavuz Gürhan bir dizi ziyaretlerde bulundu.
MUĞLA (İHA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Bodrum FK maçının ardından yaptığı açıklamada ''İlk 20-25 dakikalık oyundan pek memnun değilim, havanın bozması fırtınanın gelmesiyle beraber takım biraz kendine geldi'' dedi.
Süper Lig’deki 1000’inci maçına Bodrum FK karşısında çıkan Antalyaspor, 2 haftalık galibiyet serisine veda etti. 0-0 sona eren karşılaşmayla taraflar puanları paylaşırken, Antalyaspor 40 puana ulaştı.
Alanyaspor’da Fatih Tekke’nin ardından göreve gelen ve sonrasında koltuğunu Joao Pereira’ya devresen Sami Uğurlu, yaşanan başarısızlığın nedenini anlattı. Uğurlu, devre arası transfer döneminin başarılı geçmediğini savundu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz