ANTALYA İÇİN YAĞIŞ UYARISI! İŞTE 23 MART HAVA DURUMU

Son dakika haberine göre, 23 Mart 2021 Salı hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, Akdeniz ile iç ve doğu bölgelerde yer yer gök gürültülü sağanak, Marmara’nın güneydoğusu, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Peki, ülke genelinde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji’den uyarı geldi mi? İşte göre 23 Mart 2021 Salı hava durumu…

Son dakika haberine göre göre 23 Mart 2021 Salı hava durumu raporu Meteoroloji tarafından açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yağmur ve sağanak, Akdeniz ile iç ve doğu bölgelerde yer yer gök gürültülü sağanak, Marmara’nın güneydoğusu, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzeyinde kuvvetli, Doğu Anadolu’nun güneyi, Antalya’nın iç kesimleri ile K. Maraş çevrelerinde yer yer şiddetli yağış şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

İLLERE GÖRE HAVA DURUMU

MARMARA

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, yarın güneydoğu kesimlerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Çanakkale il geneli ile Edirne'nin güney, Balıkesir'in kuzey ve batı çevrelerinde, yarın bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; gece saatlerinden itibaren bölgenin güneybatısında kuzeydoğulu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ÇANAKKALE 6°C, 8°C

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İSTANBUL 5°C, 7°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 3°C, 6°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KOCAELİ 6°C, 7°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın akşam saatlerinde iç kesimleri karla karışık yağmurlu

EGE

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, yarın zamanla Kütahya ve Afyon çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Edremit körfezinde, yarın bölge genelinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

A.KARAHİSAR 9°C, 10°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın zamanla yer yer kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

İZMİR 11°C, 12°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MANİSA 10°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA 6°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Osmaniye, Hatay ve K. Maraş çevrelerinin, gece saatlerinden itibaren Batı Akdeniz ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın bölge genelinde yer yer kuvvetli, Antalya'nın iç kesimleri ile K. Maraş çevrelerinde şiddetli yağış şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, yarın Akdeniz'in iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde güneyli yönlerden çok kuvvetli ve fırtına şeklinde (60-100 km/sa) esmesi bekleniyor.

ADANA 14°C, 20°C

Çok bulutlu, yarın aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA 14°C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın kıyı kesimlerinde kuvvetli, iç kesimlerinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

HATAY 12°C, 18°C

Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

ISPARTA 9°C, 12°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Sivas ve Yozgat, gece saatlerinde Eskişehir çevrelerinin, yarın bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, güney ve doğu kesimlerinde gök gürültülü sağanak, yarın zamanla Eskişehir ile Ankara'nın kuzey kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın güney kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına (60-100 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

ANKARA 7°C, 10°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın akşam saatlerinden itibaren kuzey kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ÇANKIRI 5°C, 9°C

Çok bulutlu, yarın yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmurlu, zamanla yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ESKİŞEHİR 6°C, 7°C

Çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın öğle saatlerinden sonra yer yer karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KONYA 10°C, 11°C

Çok bulutlu, yarın yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 4°C, 7°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın zamanla yer yer kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı

DÜZCE 7°C, 9°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KASTAMONU 4°C, 8°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, yarın zamanla yer yer kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ZONGULDAK 6°C, 8°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, zamanla Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden çok kuvvetli ve fırtına (60-100 km/sa)şeklinde esmesi bekleniyor.

AMASYA 9°C, 16°C

Çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ARTVİN 8°C, 17°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu, zamanla iç kesimleri karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

SAMSUN 9°C, 13°C

Çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

TRABZON 9°C, 16°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, bu akşam saatlerinde kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra güney kesimlerinde yer yer kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor. Rüzgarın; güneyli yönlerden çok kuvvetli ve yarın yer yer fırtına (60-100 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

ERZURUM 2°C, 10°C

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı, yarın öğle saatlerinden sonra yağmurlu

HAKKARİ 6°C, 12°C

Çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı, yarın yağmurlu

KARS 4°C, 10°C

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı, yarın öğle saatlerinden sonra yağmurlu

VAN 5°C, 14°C

Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde aralıklı yağmurlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Doğusu ile Adıyaman çevrelerinin, yarın batısı ile zamanla bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın kuzey kesimleri ile G. Antep, Kilis, Mardin ve Siirt çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın yarın kuzey kesimlerinde güneyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (60-90 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR 4°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

GAZİANTEP 6°C, 14°C

Çok bulutlu, yarın aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

SİİRT 9°C, 16°C

Çok bulutlu, bu akşam saatleri ile yarın öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

ŞANLIURFA 8°C, 17°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

HABER MERKEZİ