x


x
x

Kaş’ta senarist Özge Efendioğlu öğrencilerle bir araya geldi


Senarist Özge Efendioğlu, Antalya’nın Kaş ilçesinde İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluşarak mesleki deneyimlerini ve yazarlık sürecini anlattı. Program, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

25.03.2026 - 07:25

YAYINLANMA

25.03.2026 - 07:25

GÜNCELLEME

25.03.2026 - 07:25

YAYINLANMA:

25.03.2026 - 07:25

GÜNCELLEME:
Kaş’ta senarist Özge Efendioğlu öğrencilerle bir araya geldi

Antalya’nın Kaş ilçesinde, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda Kaş’ımızda eğitim meşalesini hep birlikte daha da ileriye taşıyacağız” ve “Eğitimle yükselen bir gelecek için birlikte çalışıyoruz” mesajlarıyla düzenlenen etkinlikte, senarist Özge Efendioğlu öğrencilerle buluştu. İsmet Köroğlu Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen söyleşide Efendioğlu, mesleki deneyimlerini paylaşarak yazarlık süreci ve sektöre dair önemli bilgiler aktardı.

“Elveda Rumeli”, “Karakol” ve “Sevdaluk” gibi projelerde senarist olarak görev alan Efendioğlu’nun, 2014 yılında “Büyük Sürgün Kafkasya” projesinde senarist ve yapımcı olarak yer aldığı, 2019’da ise yurtiçi ve yurtdışında büyük ilgi gören “7. Koğuştaki Mucize” filminin senaryosunu kaleme aldığı belirtildi. Efendioğlu’nun ayrıca yabancı dijital platformlarda yayınlanan dizi projeleri de ürettiği ifade edildi.

Söyleşi, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !