Antalya’da birçok alanda faaliyet gösteren Avşar Ailesi tarafından düzenlenen Mevlid-i Şerif ve iftar programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Avşar Simit’in bahçesinde düzenlenen programda yaklaşık 3 bin 500 kişi aynı sofrada iftar yaptı.
15.03.2026 - 20:00
YAYINLANMA16.03.2026 - 12:47
GÜNCELLEME15.03.2026 - 20:00
YAYINLANMA:16.03.2026 - 12:47
GÜNCELLEME:
Bekir Avşar, Ömer Avşar, Diyadin Avşar, Yahya Avşar ve Ali Avşar tarafından; babaları merhum Molla Mehmet Sait Avşar ile kardeşleri merhum Ahmet Taha Avşar’ın ruhuna Mevlid-i Şerif okutuldu. Ardından davetlilere iftar yemeği ikram edildi.

Yoğun katılım nedeniyle Avşar Simit’in bahçesi ve yanındaki yol trafiğe kapatılarak alana masalar kuruldu.

Programda Antalya’nın bürokrasi, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim yer aldı.

Davetlilerin yanı sıra çevrede yaşayan mahalle sakinleri de iftara katılarak aynı sofrada buluştu.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen programda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, katılımcılar Avşar Ailesi’ne teşekkür etti.

İftar programı, yapılan duaların ardından sona erdi.





BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir