x


x
x

Antalya'da Titreyengöl karanlığa terk edildi


Antalya'nın Manavgat ilçesi Titreyengöl çevresinde aydınlatmaların çalışmaması, turistleri karanlıkta bırakırken esnafın da durumdan şikayetçi. Turistler cep telefonlarının ışığıyla çarşıya ulaşmaya çalışıyor.

08.04.2026 - 11:18

YAYINLANMA

08.04.2026 - 13:20

GÜNCELLEME

08.04.2026 - 11:18

YAYINLANMA:

08.04.2026 - 13:20

GÜNCELLEME:
Antalya'da Titreyengöl karanlığa terk edildi

Antalya'nın Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi'nde bulunan Titreyengöl ve çevresindeki işletmeler aydınlatmaların çalışmaması nedeniyle adeta isyan etme noktasına geldi. Titreyengöl çevresindeki otellerde tatilini geçiren az sayıda turist, çarşıya gelebilmek için cep telefonlarının ışıklarını kullanıyor.

"ZİFİRİ KARANLIK" 

Titreyengölün karanlığa mahkum edildiğine dikkat çeken bir işletmeci "Sezonun açılmasına sayılı günler kaldı. Az da olsa turist gelip alışveriş yapıyor. Ama ne yazık ki ortalık zifiri karanlık. Titreyengöl çevresinde ve işletmelerin bulunduğu bölgede lambalar yanmıyor. Göl yakınında otlar kesilmediği için neredeyse insan boyuna ulaştı. Yetkililerden sezon başlamadan bu sorunları çözmelerini istiyoruz" dedi.

6-7 yıldır Titreyengöl bölgesinde tercümanlık yaptığını belirten Reyhan Kümül de "Titreyengöl çevresinde karanlık nedeniyle turistler korkarak geliyor. Bize bu durumu şikayet ediyorlar. Otellerinden çıkamadıklarını söylüyorlar,. Yetkiller acilen bu duruma çözüm bulsun" diye konuştu.

Kaynak: İHA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:

Benzer Haberler




next
liderhaber liderbursa Ekonomi Spor Magazin Güncel Kültür-Sanat Sağlık
Anasayfa Kategoriler
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !