Antalya Gazeteciler Cemiyeti heyeti Nürnberg'de

Antalya Gazeteciler Cemiyeti, Nürnberg Basın Kulübü ile partnerliğinin 20.yılı kutlamaları kapsamında Nünberg’e gitti. Kafileye Antalya Valisi Hulusi Şahin’de eşlik ediyor.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile Nürnberg Basın kulübü ile partnerliğinin 20. Yılını kutluyor. Bu kapsamda Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nden oluşan bir heyet Nürberg’e gitti. 


VALİ ŞAHİN ONUR KONUĞU

Almanya’ya yapılan ziyarette AGC Başkanı İdris Taş Antalyalı gazeteciler ve onur konuğu Antalya Valisi Hulusi Şahin’den oluşan heyet Almanya’da bir takım ziyaretler de bulunacak. Nürnberg'e inen AGC heyetini Nürnberg Basın Kulübü Başkanı Siegfried Zelnhefer karşıladı.


TOPLANTI VE PANEL PROGRAMLARI GERÇEKLEŞECEK

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş önderliğinde Nürnberg Basın Kulübü Başkanı Siegfried Zelnhefer ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ziyaret program kapsamında Nürnberg şehir turu, gazete, radyo sendika ve Türk dernekleri ziyareti ardından Nürnberg gazetecileriyle toplantı ve panel programları gerçekleşecek.

Antalya Valisi Hulusi Şahin’in de yer aldığı Nürnberg’deki Antalya Gazeteciler Cemiyeti heyetinde bulunan isimler ise şu şekilde:, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ,Ersin Aydın ,Şifa Çiçek ,Işık Tuncel, Hayrettin Deniz, Mevlüt Yeni, Ayla Çekiç, Mustafa Yıldırım, Sevgi Gümüş, Aslı Duran, Ahmet Başkaya, Erdoğan Kahya, Ömer Ali Yetgin, Faruk Çelik, İslam Çelik, Gürsel Kaya.