ANTALYA EMNİYETİ'NDEN OKUL ÇEVRELERİNE DENETİM

Antalya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde il genelinde “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” gerçekleştirildi. Yapılan denetimlerde aranan 3 şahıs yakalanırken, 15 araca 24 bin 178 TL idari para cezası kesildi.

Antalya il genelinde ilköğretim, ortaöğretim ve üniversite çağındaki çocuk ve gençlerin mevcut huzur ve güven ortamının devamını sağlamak amacıyla, bugün okul servis araçlarına yönelik, okul çevrelerinde şüpheli şahıslara yönelik ve bu yerlerin yakınındaki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamülleri satışı yapılan yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaler, internet ve elektronik oyun salonları vb. umuma açık yerlere yönelik, “Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması” yapıldı.

Antalya  İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde, Asayiş, Çocuk, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Tem, Trafik ve diğer birimlere bağlı 115 ekip ve 290 personel ile denetim gerçekleştirildi. Denetimlerde 1.453 şahıs incelendi ve 3 şahsın arandığı tespit edilerek gerekli işlemler yapıldı.

Öte yandan, 515 araç denetlendi ve 15 araca 24 bin 178 TL idari para cezası uygulandı.  1 aracın hacizli yakalamalı olduğu tespit edildi.

HABER MERKEZİ