Antalya ekiplerinin hazırlık maçları yüzleri güldürmedi

Yeni sezonun açılmasına artık 1 hafta kalırken, Antalya’nın Süper Lig ekipleri Antalyaspor ve Alanyaspor, kamp çalışmalarına son verirken evlerine geri döndü. 2’şer etap yapılan kamp çalışmalarında Antalyaspor 4, Alanyaspor ise 6 hazırlık maçına çıkarken, alınan sonuçlar yüzleri güldürmedi.

Burdur ve Erzurum’da yeni sezona hazırlanan Alex de Souza yönetimindeki Antalyaspor, tüm maçlarını kaybederken Akron Togliatti’ye 3-2, -Khor Sports Club’a 2-1, Sivasspor’a da 1-0 mağlup olurken, İran ekiplerinden Sepahan karşısında 3-0 geride olduğu sırada mücadelenin sertleşmesi sonrasında 27'nci daki’ada maçın son düdüğü çaldı.


ALANYA’DAN TEK GALİBİYET

Antalya ekibi Alanyaspor da hazırlık maçlarında tatmin eden sonuçlara imza atmadı. Fatih Tekke ile devam kararı alan Turuncu-Yeşilliler, Azerbaycan ekiplerinden Neftçi Bakü’ye 3-1 kaybederken, Araz Nahcivan’la da 1-1 berabere kaldı. Hatayspor’la da aynı skorla eşitliği bozamayan Alanyaspor, Bodrum FK’ye 5-2, Pendikspor’a da 4-1 kaybetti. Antalya ekibi, tek galibiyetini ise kamp son maçında aldı. Gaziantep FK ile karşılaşan Alanya, mücadeleyi 1-0 kazandı.