Antalya’daki resmi tören programı belli oldu

Antalya’da büyük bir coşku ile kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın resmi tören programı belli oldu. Buna göre resmi törenler Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk sunma töreni ile başlayacak.

Antalya’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yıldönümü için hazırlıklar tamamlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta olduğu gibi Antalya’da da coşkuyla ve çeşitli etkinliklerle kutlanılacak.

Antalya’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları saat 09:15’de Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk sunma töreni ile başlayacak.

 Çelenk sunma Töreni’nin ardından Saat 09:30 Hükümet Konağı’nda tebrikatı kabul programı gerçekleşecek.

Saat 09:45’de Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleşecek Kutlama Töreni’nde ise; halkın, tören birliklerinin ve törene katılanların bayramlarının kutlanması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajlarının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılacak.

Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okunması, folklor gösterilerinin sunulması ve tören geçişinin yapılmasının ardından resmi törenler tamamlanacak.