Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 15 Nisan Pazartesi günü Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 15 Nisan Pazartesi günü Antalya’nın, Alanya, Döşemealtı, Kepez, Korkuteli, Kumluca, Muratpaşa ve Serik’te planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

ALANYA

Alanya,Merkez Hocalar,Merkez Hocalar Mah.,Merkez Uğrak Merkez,Merkez Yeşilöz Aksu,Merkez Yeşilöz Köy İçi Mezarlık Yanı,Merkez Yeşilöz Mah. Aksu Sk.,Merkez Yeşilöz Mah. Alakisle Sk.,Merkez Özvadi,Merkez İmamlı,Merkez İmamlı Mah.;Burdur,Merkez,Merkez Demirtaş Mah. bölgelerinde 09:00 - 14:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

DÖŞEMEALTI

Döşemealtı,Kömürcüler Mah Kömürcüler Mah.,Merkez Kömürcüler,Merkez Kömürcüler Mah. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Döşemealtı,Merkez Bahçeyaka Mah. Şehit Ahmet Küçükadalı Cd,Merkez Yeniköy 1007,Merkez Yeniköy 511,Merkez Yeniköy Mah. 511 Sk.,Merkez Yeniköy Mah. Kanal Cd bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Döşemealtı,Merkez Karaman Mah. Taşharım Cd,Merkez Nebiler,Merkez Nebiler Mah.,Merkez Nebiler Mah.,Merkez Yalınlı,Merkez Yalınlı Mah. 6229 Sk.,Merkez Yalınlı Mah. Orhan Gazi Cd,Merkez Yeşilbayır Sumbul Cd. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KEPEZ

Kepez,Merkez Başköy Mah. Kuzey Sk.,Merkez Başköy Mah. Manavlar Cd,Merkez Başköy Zeytin,Merkez Kızıllı Hacıaliler,Merkez Kızıllı Manavlar,Merkez Kızıllı Mah.,Merkez Kirişçiler,Merkez Kirişçiler Mah.,Merkez Odabaşı,Merkez Odabaşı Mah. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KORKUTELİ

Korkuteli,Merkez Kayabaş Mah. Kayabaş Blv bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KUMLUCA

Kumluca,Merkez Toptaş Sırımlı bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

MURATPAŞA

Muratpaşa,Merkez Çağlayan 2025,Merkez Çağlayan 2030,Merkez Çağlayan Mah. 2023 Sk.,Merkez Çağlayan Mah. 2028 Sk. N:6,Merkez Çağlayan Mah. 2031 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

SERİK

Serik,Merkez Boğazkent Mah. Ülkem Sk.,Merkez Karadayı Mah. Ünal Karcı K.Ev.,Merkez Karadayı Mah. Şenler K.Ev.,Merkez Kürüş,Merkez Kürüş Mah. Kürüş 17,Merkez Kürüş Mah. Zıpçık Sk. bölgelerinde 09:30 - 11:30 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.