Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 16 Mart Cumartesi günü Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 16 Mart Cumartesi günü Antalya’nın, Alanya,  Demre, Döşemealtı, Elmalı, Kaş, Kepez, Korkuteli ve Kumluca’da planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.



AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

ALANYA

Alanya,Merkez Güller Pınarı Güneylioğlu,Merkez Güller Pınarı Mah. Güneylioğlu Sk. Mollaosman Sokak bölgelerinde 08:30 - 15:30 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Payallar Koyuncular,Merkez Payallar Mah. Kekikli Sk.,Merkez Payallar Pancarlık bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Dere Merkez 1,Merkez Dere Mah. Karakışla Sk.,Merkez Dere Mah. Merkez 2 Sk.,Merkez Dere Çukuryurt bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Hocalar,Merkez Hocalar Mah.,Merkez Uğrak Mah. Zeytingediği Mevkii.,Merkez Özvadi,Merkez İmamlı,Merkez İmamlı Mah.;Burdur,Merkez,Merkez Demirtaş Mah. bölgelerinde  09:30 - 16:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Mahmutlar Gövez,Merkez Mahmutlar Mah. Göleviz Mevkii,Merkez Mahmutlar Mah. Gövez Mevkii bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


DEMRE

Demre,Merkez Belören Mah. Kutluca Sk.,Merkez Kutluca Mah. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

DÖŞEMEALTI

Döşemealtı,Merkez Ilıcaköy Bucak,Merkez Ilıcaköy Mah. Burun Sk.,Merkez Ilıcaköy Mah. Paşalar Sk.,Merkez Ilıcaköy Çamlı bölgelerinde  09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Döşemealtı,Merkez Ahırtaş,Merkez Ekşili,Merkez Karataş,Merkez Karaveliler,Merkez Kovanlık Mah. Belen Oba Sk.,Merkez Killik;Antalya,Kepez,.,Merkez Kızıllı,Merkez Kızıllı Mah. Karaöz Sk.,Merkez Kızıllı Mah. Kızıllı Cd bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Döşemealtı,Merkez Yalınlı 6241,Merkez Yalınlı 6244,Merkez Yalınlı Mah. 6246 Sk. bölgelerinde  09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


ELMALI

Elmalı,Karyağdı Mah. Kovalık Mev. 232 Karyağdı Mah. Kovalık Mev. 232,Karyağdı Mah. Pompaj Yolu Kova Karyağdı Mah. Pompaj Yolu Kova,Merkez Elmalı Mah.,Merkez Karyagdı Kızılbel Gecıdı Sk.,Merkez Karyağdı Eski Finike,Merkez Karyağdı Mah.,Merkez Karyağdı Ünal Özgödek bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KAŞ

Kaş,6 Parsel Gelemiş,Karaağaçlıboğaz Gelemiş,Kızılgöl Gelemiş,Likya 1 Gelemiş,Merkez Gelemiş,Merkez Gelemiş Mah.,Merkez Ova Adnan Menderes,Merkez Ova Mah. Adnan Menderes Cd,Merkez Ova Mah. Arslan Sk.,Merkez Ova Ünal,Yalı Gelemiş bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında bakım Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Kaş,Merkez Karadağ Mah. Dağ Sk. bölgelerinde 10:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


KEPEZ

Kepez,Merkez Güneş 6097,Merkez Güneş Mah. 6099 Sk.,Merkez Güneş Mah. Güneş Cd,Merkez Sütçüler 6478,Merkez Sütçüler Hastane,Merkez Sütçüler Mah. 15 Temmuz Şehitler Cd,Merkez Sütçüler Mah. Şehit Ast.Sub. Ömer Halis Demir Cd. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Kepez,Kültür,Merkez Kültür 3876,Merkez Kültür 3880,Merkez Kültür Mah. 3867 Sk.,Merkez Kültür Mah. 3876 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KORKUTELİ

Korkuteli,Merkez Leylek,Merkez Leylek Mah. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KUMLUCA

Kumluca,Merkez Beykonak Mah. Spor Sk.,Merkez Beykonak Spor bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.