Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 23 Şubat Cuma günü Antalya’daki 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 23 Şubat Cuma günü Antalya’nın, Akseki, Alanya, Döşemealtı, Kaş, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa ve Serik’te planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

AKSU

Aksu,Merkez Yeşilkaraman 231,Merkez Yeşilkaraman Mah. 16030,Merkez Yeşilkaraman Mah. 16051,Merkez Yeşilkaraman Yeşilkaraman bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

ALANYA

Alanya,617517 Kızlar Pınarı,Merkez Kızlar Pınarı Kızlarpınarı,Merkez Kızlar Pınarı Mah.,Merkez Kızlar Pınarı Spor,Merkez Saray Huriler,Merkez Saray Mah. Hafız Ömer Sk.,Merkez Saray Mah. Yunus Emre Cd,Merkez Saray Yunus Emre bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Avsallar Mah. Kılınçaslan Cd,Merkez Gözüküçüklü,Merkez Gözüküçüklü Mah.,Merkez Mahmutlar 229 Nolu,Merkez Mahmutlar Kılınç Arslan,Merkez Mahmutlar Mah. 229 Nolu Sk.,Merkez Mahmutlar Mah. Kılınç Arslan Cd bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Dere,Merkez Dere Mah.,Merkez Deretürbelinas Mah. gedevet bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

DÖŞEMEALTI

Döşemealtı,Merkez Karaveliler Civelekler,Merkez Karaveliler Mah. Belik Cd,Merkez Karaveliler Mah. Cumhuriyet Cd bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KAŞ

Kaş,Göl Ova 137 Ada 18 Parsel,Merkez Ova Kanal,Merkez Ova Mah. Gül Sk.,Merkez Ova Mah. Kanal Cd bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında BAKIM ÇALIŞMASI Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KUMLUCA

Kumluca,Merkez Mavikent Mah. Torunlar bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

MANAVGAT

Manavgat,Merkez Karaöz Akbaşbeleni,Merkez Karaöz Merkez,Merkez Karaöz Mah. Acıklı Sk.,Merkez Karaöz Mah. Merkez Sk. bölgelerinde 09:00 - 17:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Manavgat,Merkez Altınkaya,Merkez Belenobası Mah. Tabaklı Sk.,Merkez Bereket Mah. Sk.,Merkez Bozyaka,Merkez Düzağaç,Merkez Karabük,Merkez Milli Egemenlik Mah. 9027 Sk.,Merkez Sağırin Kepez,Merkez Sağırin Mah. Kepez Sk.,Merkez Sağırin Mah. Zahmadin Sk.,Merkez Sağırin Zahmadin,Merkez Taşağıl Dedekorkut,Merkez Çaltepe bölgelerinde 09:00 - 17:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

MURATPAŞA

Muratpaşa,Merkez Kızıltoprak 950,Merkez Kızıltoprak 952,Merkez Kızıltoprak Mah. 948 Sk.,Merkez Kızıltoprak Mah. 952 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

SERİK

Serik,Merkez Aşağıoba Mah. Yeni Sk. bölgelerinde 09:00 - 13:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.