Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 22 Şubat Perşembe günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 22 Şubat Perşembe günü Antalya’nın, Aksu, Alanya, Döşemealtı, Gazipaşa, Kaş, Kemer, Kepez, Kumluca, Muratpaşa ve Serik’te planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.



AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

AKSU

Aksu,Merkez Yeşilkaraman 231,Merkez Yeşilkaraman Mah. 16030,Merkez Yeşilkaraman Mah. 16051,Merkez Yeşilkaraman Yeşilkaraman bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

ALANYA

Alanya,Merkez Emişbeleni Cumhuriyet,Merkez Emişbeleni Mah. Akkale Cd,Merkez Emişbeleni Mah. Topanbükü Cd,Merkez Emişbeleni Topanbükü,Merkez Hacıkerimler,Merkez Kayabaşı,Merkez Mahmutseydi Mah. Taşdibi Sk.,Merkez Mahmutseydi Mah. Uşakpınar Sk.,Merkez Mahmutseydi Taşdibi,Merkez Mahmutseydi Uşakpınar,Merkez Toslak,Merkez Toslak Mah.,Merkez Yeniköy bölgelerinde 09:00 - 12:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Alara,Merkez Asmaca Mah. Geykler Cd.,Merkez Avsallar Demet,Merkez Avsallar Karamustafalar,Merkez Avsallar Mah. Geriz Sk.,Merkez Avsallar Mah. Karamustafalar Cd,Merkez Okurcalar,Merkez Okurcalar Mah.,Merkez Çakallar,Merkez Çakallar Mah. Hacı Ahmetler Sk.,Merkez İncekum,Merkez İncekum Mah. D-400 Cd,Merkez İncekum Mah. İbrahim Bilgen Cd bölgelerinde 09:00 - 15:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Hacıkerimler,Merkez Hacıkerimler Mah.,Merkez Mahmutseydi Mah. Taşdibi Sk.,Merkez Mahmutseydi Mah. Uşakpınar Sk.,Merkez Mahmutseydi Taşdibi,Merkez Mahmutseydi Uşakpınar,Merkez Toslak Durasanlar,Merkez Toslak Mah. Durasanlar Sk.,Merkez Toslak Mah. Uçanca Sk.,Merkez Toslak Uçanca,Merkez Yeniköy,Merkez Yeniköy Mah.,Yeniköy Mah. Yeniköy Barajı Yeniköy Mah. Yeniköy Barajı bölgelerinde 13:30 - 15:30 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


DÖŞEMEALTI

Döşemealtı,Merkez Karaveliler Civelekler,Merkez Karaveliler Mah. Belik Cd,Merkez Karaveliler Mah. Cumhuriyet Cd bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

GAZİPAŞA

Gazipaşa,Merkez Gökçebelen,Merkez Gökçebelen Mah.,Merkez Göçük,Merkez Göçük Mah.,Merkez Gürçam bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Yeniköy Mah. Muratdamı Sk.;Antalya,Gazipaşa,Merkez Ilıca Mah. Köseler Sk.,Merkez Ilıca Mah. Merkez Sk.,Merkez Karalar Hüseyinli,Merkez Karalar Mah. Gözüllü/6,Merkez Karalar Mah. Hüseyinli Sk.,Merkez Karatepe,Merkez Sarıağaç Mah. 18014.,Merkez Sugözü,Merkez Yeniköy,Merkez Çamlıca,Merkez Şahinler bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Uğrak Mah. D-400 Karayolu,Merkez İmamlı Mah. Evliyatepe,Merkez İmamlı Mah. Harçbel Mevkii;Antalya,Gazipaşa,Merkez Kahyalar Ilıca,Merkez Kahyalar Mah. Bakırcıoğlu Sk.,Merkez Kahyalar Mah. Gül Sk.,Merkez Şahinler Mah. YUNT-1 Sk. bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.
KAŞ

Kaş,Merkez Doğantaş,Merkez Doğantaş Mah.,Merkez Karadağ Elmalı Kas Yolu,Merkez Karadağ Mah. Çilekbağı Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KEMER

Kemer,Arslanbucak Mah.254 Sok İle Ça Arslanbucak Mah.254 Sok İle Ça,Merkez Arslanbucak Karanfil,Merkez Arslanbucak Kuzdere,Merkez Arslanbucak Mah. Kuzdere Cad,Merkez Arslanbucak Mah. Yeniceköy Cad.,Merkez Arslanbucak Mah. 228 Sk.,Merkez Arslanbucak Mah. 318 Sk.,Merkez Aslanbucak Mehmet Akıf Ersoy Cd.,Merkez Kuzdere,Merkez Kuzdere Mah,Merkez Kuzdere Mah.,Merkez Kuzdere Mah.,Merkez Kiriş Mah. 5 Sk.,Merkez Kiriş Mah. Karabucak K.Ev.,Merkez Merkez Karabucak Kume Evlerı,Merkez Çamyuva Akçasaz Mevkii,Merkez Çamyuva Mah. Akçasaz Mevkii K.Ev.,Merkez Çamyuva Mah. Çaybaşı K.Ev. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


KEPEZ

Kepez,Merkez Başköy Mah. Manavlar Cd,Merkez Başköy Mah. Şehit Ahmet Aktaş Sk.,Merkez Kızıllı Hacıaliler,Merkez Kızıllı Manavlar,Merkez Kızıllı Mah.,Merkez Kirişçiler 9895,Merkez Kirişçiler Mah. 9939 Sk.,Merkez Kirişçiler Mah. Çamlıca Cd bölgelerinde 22/02/2024 09:00:00 - 22/02/2024 12:00:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Kepez, Merkez Kızıllı,Merkez Kızıllı Mah. Karaöz Sk.,Merkez Kızıllı Mah. Kızıllı Cd bölgelerinde 09:00 - 12:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KUMLUCA

Kumluca,Merkez Beykonak Deniz Obaları,Merkez Beykonak Mah. Sahilyolu Cd,Merkez Beykonak Sahilyolu bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Kumluca,Merkez Altınyaka,Merkez Gölcük Mah. Çayır Sk.,Merkez Gölcük Çayır,Merkez Güzören,Merkez Güzören Mah.,Merkez Karacaağaç,Merkez İncircik bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


MURATPAŞA

Muratpaşa,Merkez Güzeloba 2130,Merkez Güzeloba Barınaklar,Merkez Güzeloba Mah. 2134 Sk.,Merkez Güzeloba Mah. 2144 Sk.,Merkez Güzeloba Mah. 2146 Sk. N:19-1 bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Muratpaşa,Merkez Bahçelievler Mah. Tarık Akıltopu Cd,Merkez Meltem Mah. Sakıp Sabancı Blv,Merkez Meltem Sakıp Sabancı Blv. bölgelerinde 16:00 - 19:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

SERİK

Serik, 105 Ada 5 Parsel,Merkez Akbaş,Merkez Belkıs,Merkez Bucakköy,Merkez Deniztepesi Mah. Deniztepesi_40,Merkez Deniztepesi Mah. Şeref Sk.,Merkez Sarıabalı,Merkez Sarıabalı Mah. bölgelerinde 09:00 - 14:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Serik,Merkez Burmahancı Mah. Merkez Sk. bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.