Antalya’daki 4 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 31 Ocak Çarşamba günü Antalya’daki 4 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 31 Ocak Çarşamba günü Antalya’nın, Alanya, Kaş, Kemer, ve Serik’te planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.


AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;


ALANYA

Alanya,Merkez Değirmendere Mah. Değirmendere,Merkez Değirmendere Mah. Taşatan,Merkez Oba Mah. Taşatan Cd,Merkez Oba Mah. Şahinkaya K.Ev.,Merkez Oba Taşatan,Merkez Oba Şahinkaya,Merkez Çıplaklı Mah. Çıplaklı bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


KAŞ                                                                            

Kaş,Merkez Gelemiş Tavas,Tavas Gelemiş,Yalı Gelemiş 150 Ada 9 Parsel bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında yatırım çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Kaş,Merkez Gelemiş Mah. Yalı Sk. 131 Ada 2 Parsel,Merkez Gelemiş Yalı,Merkez Gelemiş Yayla Sögütlü,Yalı Gelemiş bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında yatırım çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Kaş,Merkez Ahatlı Güney Yaka,Merkez Ahatlı Merkez,Merkez Ahatlı Mah. Güney Yaka Sk.,Merkez Ahatlı Mah. Hacı Veliler Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


KEMER

Kemer,Merkez Kuzdere,Merkez Kuzdere Mah,Merkez Kuzdere Mah.,Merkez Kuzdere Mah.,Merkez Çamyuva Akçasaz Mevkii,Merkez Çamyuva Mah. Akçasaz Mevkii K.Ev.,Merkez Çamyuva Mah. Çaybaşı K.Ev. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


SERİK

Serik,Merkez Büğüş Ali Kiyalar,Merkez Büğüş Bağlılar,Merkez Büğüş Mah. Ali Kiyalar Sk. bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.