Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 18 Ocak Perşembe günü Antalya’daki 10 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 18 Ocak Perşembe günü Antalya’nın, Alanya, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Kaş, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Manavgat ve Serik’te planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.


AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;


ALANYA

Alanya,Merkez Kahyalar Mah.,Merkez Uğrak Aydap,Merkez Uğrak Mah. Aydap Sahil,Merkez Uğrak Mah. Aydap Sk.,Merkez Yeşilöz Denizgüneyi Aydap,Merkez Yeşilöz Mah. Denizgüneyi Aydap Sk.,Merkez İmamlı Mah. Evliyatepe,Merkez İmamlı Mah. Harçbel Mevkii;Antalya,Gazipaşa,Merkez Kahyalar Atatürk,Merkez Kahyalar D400 (Sarıağaç),Merkez Kahyalar Mah.,Merkez Çalıpınar Mah. Hocalar/3,Merkez Çalıpınar Mah. Çalıpınar Merkez/2,Merkez Şahinler Mah. Yunt-1 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Aliefendi,Merkez Demirtaş,Merkez Demirtaş Mah.,Merkez Fakırcalı Mah. Kaşlıoğlu Sk.,Merkez Fakırcalı Mah. Kuzlatan Sk.,Merkez Kocaoğlanlı Kocaoğlanlı,Merkez Kocaoğlanlı Mah. Kocaoğlanlı Merkez,Merkez Kocaoğlanlı Mah. Kocaoğlanlı Sk.,Merkez Oba Mah. Kanmaz Sk.,Merkez Sapadere,Merkez Seki Mah. Seki Köyü Yaylası,Merkez Seki Mah. Seki Köyü Yaylası Sk.,Merkez Seki Seki Köyü Yaylası,Merkez Tırılar Ali Belen,Merkez Tırılar Boğazdeğirmen,Merkez Tırılar Mah. Ali Belen Sk.,Merkez Tırılar Mah. Sakarat Sk.,Merkez Çakallar Mah. Sapadere Yaylası,Merkez Çamlıca;Antalya,Gazipaşa,Merkez Başköy Mah.,Merkez Ilıca Mah.,Merkez Yeniköy Mah. Kaş Mevki Kökyurt Sk.,Merkez Yeniköy Mah. Kaş Mevkii Sk. bölgelerinde 09:00 - 15:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Kestel Mah. Merkez Cd,Merkez Kestel Mah. Çamyolu Cd bölgelerinde 09:30  - 16:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Emişbeleni Atatürk,Merkez Emişbeleni Mah. Türkmenler Cd,Merkez Emişbeleni Mah. Çetin Sk.,Merkez Emişbeleni İstiklal,Merkez Payallar Karaanlı bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Avsallar Bozyer,Merkez Avsallar Mah. Bekirler Sk.,Merkez Avsallar Mah. Bozyer Cd,Merkez Avsallar Okul bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


DÖŞEMEALTI

Döşemealtı,Merkez Yeşilbayır 4721,Merkez Yeşilbayır 4737,Merkez Yeşilbayır Mah. 4722 Sk.,Merkez Yeşilbayır Mah. Mehmet Akif Ersoy Cd bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

ELMALI

Elmalı,Merkez Yeni Ataeren,Merkez Yeni Ataeren Dağı,Merkez Yeni Mah. Kavakdibi Sk.,Merkez Yeni Mah. Şinalık 1 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

FİNİKE

Finike,Merkez Eski 524 Sk.,Merkez Eski Fatıh Blv.,Merkez Eski Mah. 101 Sk.,Merkez Eski Mah. 114 Sk.,Merkez Sahilkent 541 Sk.,Merkez Sahilkent Mah. Mavi Sk.,Merkez Yeni,Merkez Yeni Mah.,Merkez Yeşilyurt Mah. Soydaşlar Sk.,Merkez İskele,Merkez İskele Mah.,Yeni Mah. Demokrasi Meydanı Yeni Mah. Demokrasi Meydanı bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında hücre değişimi Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Finike,Merkez Turunçova Mah. Yanıkkonak bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında hücre değişimi Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


KAŞ

Kaş,Merkez Gelemiş Mah. Yalı Sk. 131 Ada 2 Parsel,Merkez Gelemiş Yalı,Merkez Gelemiş Yayla Sögütlü,Yalı Gelemiş bölgelerinde  09:00 - 16:00 saatleri arasında yatırım çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Kaş,Merkez Gökçeyazı Köte,Merkez Gökçeyazı Küçük Çerler,Merkez Gökçeyazı Mah. 147 Ada 2 Parsel,Merkez Gökçeyazı Mah. Küçük Çerler Sk.,Merkez Sarılar Mah. Koca Köy Sk.,Merkez Sarılar Nadarlar bölgelerinde 09:00 - 10:00 saatleri arasında Manevra Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KEPEZ

Kepez,Merkez Kızıllı Kızıllı,Merkez Kızıllı Mah. Karaöz Sk.,Merkez Kızıllı Mah. Kızıllı Cd,Merkez Kızıllı Osmancık bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KONYAALTI

Konyaaltı,Merkez Bahtılı 3300,Merkez Bahtılı Mah. 3300 Sk.,Merkez Bahtılı Mah. 3346 Sk.,Merkez Bahtılı Yukarı,Merkez Dağ,Merkez Doyran Dağ Mah. 2732 Sk.,Merkez Doyran Dağ Mah. Saklıkent Cd,Merkez Doyran Kızılbelen,Merkez Doyran Mah. 2348 Sk.,Merkez Doyran Mah. Kızılbelen Cd,Merkez Doyran Şehit Murat Talay,Merkez Gökçam,Merkez Karatepe,Merkez Kır,Merkez Çamlıbel bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


KORKUTELİ

Korkuteli,Merkez Tatköy Mah. Yazır Merkez Cd,Merkez Yazır,Merkez Yazır Mah. bölgelerinde  09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

MANAVGAT

Manavgat,Merkez Sorgun 8068,Merkez Sorgun 8083,Merkez Sorgun Mah. 8068 Sk.,Merkez Sorgun Mah. 8070 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Manavgat,Merkez Sorgun Mah. 8191 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Manavgat,Merkez Sorgun Mah. 8192 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

SERİK

Serik,Merkez Büğüş Merkez,Merkez Büğüş Mah. Bağlılar Sk. bölgelerinde  09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Serik,Merkez Dorumlar,Merkez Dorumlar Mah.,Merkez Kozan,Merkez Kozan Mah. Araplar Sk.,Merkez Kozan Mah. Gökveliler Sk.,Merkez Çatallar,Merkez Çatallar Mah. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Serik,Merkez Eminceler Mah. Eminceler Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.