Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 8 Ocak Pazartesi günü Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 8 Ocak Pazartesii günü Antalya’nın, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Gazipaşa, Kemer,  Manavgat ve Serik’te planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.



AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

ALANYA

Alanya,Merkez Oba Çevre Yolu bölgelerinde 09:00 - 12:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Demirtaş Antalya-Mersin,Merkez Demirtaş Bahçeli,Merkez Demirtaş Mah. Bahçeli Cd,Merkez Demirtaş Mah. Mersin Cd,Merkez Keşefli,Merkez Keşefli Mah.,Merkez Konaklı Mah. 308 Sk.,Merkez Yeşilöz Denizgüneyi Sazlı Su,Merkez Yeşilöz Mah. Denizgüneyi Sazlı Su Sk. bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


DEMRE

Demre,Merkez Büyükkum,Merkez Büyükkum Mah.,Merkez Gökyazı Cumhuriyet,Merkez Gökyazı Eynihal,Merkez Gökyazı Mah.,Merkez Merkez Damyanı Sk. Bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Demre,Merkez Büyükkum Mah. Cengizler Çıkmazı Sk.,Merkez Büyükkum Mah. Sarısu Cd,Merkez Büyükkum Sarısu,Merkez Büyükkum İlkokul,Merkez Küçükkum Kanal Çıkmazı,Merkez Küçükkum Mah. Sarısu Cd,Merkez Merkez Sarısu Cd. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

DÖŞEMEALTI

Döşemealtı,Merkez Yeniköy Fatih Sultan Mehmet,Merkez Yeniköy Mah. 93 Sk.,Merkez Yeniköy Mah. Fatih Sultan Mehmet Cd,Merkez Çıplaklı Mah. 1811 bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Döşemealtı,Merkez Yeniköy 166,Merkez Yeniköy 211,Merkez Yeniköy Mah. 120 Sk.,Merkez Yeniköy Mah. 205 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

ELMALI

Elmalı,Merkez Düden Mah. Düden Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


GAZİPAŞA

Gazipaşa,Merkez Muzkent Mah. Tol (Muzkent) Sk. bölgelerinde 09:00 -  16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KEMER

Antalya,Kemer,Merkez Kuzdere 2 Nci,Merkez Kuzdere Mustafa Kemal,Merkez Kuzdere Mah. Merkez Cd,Merkez Kuzdere Mah. Mustafa Kemal Cd,Merkez Çamyuva Mah. Çaybaşı K.Ev. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

MANAVGAT

Manavgat,Merkez Bucakşeyhler,Merkez Bucakşeyhler Mah.,Merkez Dikmen Nardibi bölgelerinde 09:00 -  16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


SERİK

Serik,Merkez Cumhuriyet 5069,Merkez Cumhuriyet Hürriyet,Merkez Cumhuriyet Mah. Fevzi Çakmak Cd,Merkez Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cd,Merkez Yeni,Merkez Yeni Mah.,Yeni Mah. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Serik,Merkez Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cd,Merkez Yeni 4005,Merkez Yeni Mah. 4005 Sk.,Merkez Yeni Mah. Vatan Cd,Merkez Yeni Vatan bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Serik,Merkez Dikmen,Merkez Dikmen Mah.,Merkez Kayaburnu Antalya Manavgat Yolu,Merkez Çakallık Kır,Merkez Çakallık Mah. Dikmen 14,Merkez Çakallık Mah. Kadriye 46 bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.