Antalya’daki 9 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 5 Aralık Salı günü Antalya’daki 9 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 5 Aralık Salı günü Antalya’nın, Akseki, Aksu, Alanya, Döşemealtı, Gazipaşa, Gündoğmuş, Kepez, Manavgat ve Serik’te planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.



AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

AKSEKİ

Akseki,Merkez Güneykaya Aşağı bölgelerinde 12:00 - 13:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


AKSU

Aksu,Merkez İhsaniye Mah. Ova Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


ALANYA

Alanya,Merkez Oba 21,Merkez Oba 58,Merkez Oba Mah. 58 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Oba 29,Merkez Oba Mah. Fatih Cd,Merkez Oba Mah. Çevre Yolu Cd bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Alacami Uçurmak,Merkez Beyreli Mah. Beyreli Yaylası,Merkez Fakırcalı Sarıpınar,Merkez Fakırcalı Solaklı,Merkez Gümüşkavak,Merkez Hocalar Mah. Söğüt Cevizli-,Merkez Karapınar,Merkez Mahmutlar -,Merkez Mahmutlar Mah. Cindi Yaylası,Merkez Mahmutlar Mah. Keşbeleni Yaylası,Merkez Uğrak Mah. Ada-146 / Par-4,Merkez Uğrak Mah. Uğrak Yaylası,Merkez Yalçı,Merkez Yaylakonak Mah. Avla Sk.,Merkez Yaylakonak Mah. Avla Sk. Avla Yaylası,Merkez Yaylalı Mah. Boyalı Yaylası,Merkez Yaylalı Mah. Yaylalı Yaylası Sk.,Merkez Yaylalı Yaylalı Yaylası,Merkez Yeşilöz Mah. Yeşilöz Gödüre Sk.,Merkez Yeşilöz Yeşilöz Gödüre,Merkez Çamlıca Mah. Gozlar Yaylası,Merkez Çamlıca Mah. Kozlar Yaylası,Merkez Özvadi Mah. Gödüre Sk.,Merkez Özvadi Mah. Köyiçi Mevkii,Merkez İmamlı Gödüre (Merkez),Merkez İmamlı Gödüre(Bük),Merkez İmamlı Mah. Gödüre (Merkez) Sk.,Merkez İmamlı Mah. Gödüre(Bük) Sk.,Merkez Şıhlar,Merkez Şıhlar Mah.;Antalya,Gazipaşa,Merkez Şahinler Berem Kızılgüney,Merkez Şahinler Mah. Berem Kızılgüney Sk.,Merkez Şahinler Mah. Uzun Piladan Kızılgüney Sk. bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


DÖŞEMEALTI

Döşemealtı,Merkez Bahçeyaka Mah. Şehit Ahmet Küçükadalı Cd,Merkez Yeniköy 1007,Merkez Yeniköy 511,Merkez Yeniköy Mah. 511 Sk.,Merkez Yeniköy Mah. Kırkgöz Cd bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

GAZİPAŞA

Gazipaşa,Merkez Bakılar Fidanlık 2,Merkez Bakılar Zakkum,Merkez Koru Mah. Cumhuriyet 3 Sk.,Merkez Koru Zakkum bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


GÜNDOĞMUŞ

Gündoğmuş,Merkez Eskibağ Caltı Koyu Yolu,Merkez Eskibağ Mah. Merkez Eskibağ Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KEPEZ

Kepez,Merkez Barış 2895,Merkez Barış 2897,Merkez Barış Mah. 2894 Sk.,Merkez Barış Mah. 2895 Sk. bölgelerinde 09:00 - 11:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Kepez,Merkez Kuzeyyaka 2524,Merkez Kuzeyyaka Mah. 2525 Sk.,Merkez Kuzeyyaka Mah. 2531 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Kepez,Merkez Göksu Mah. 6805 Sk.,Merkez Göksu Mah. 6808 Sk. bölgelerinde 09:00 - 13:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


MANAVGAT

Manavgat,Merkez Taşağıl Akpor,Merkez Taşağıl Mah. Barış Sk.,Merkez Taşağıl Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cd,Merkez Taşağıl Mihrap bölgelerinde 09:00 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Manavgat,Merkez Evrenseki Mah. 36 Sk.,Merkez Evrenseki Mah. Yaparlar K.Ev.,Merkez Çolaklı Deliimamlı,Merkez Çolaklı Mah. Deliimamlı K.Ev. bölgelerinde 09:00 - 15:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


SERİK

Serik,Merkez Kadriye Çakallık bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.