ANTALYA’DA 1 VALİ YARDIMCISI VE 4 KAYMAKAMIN GÖREV YERİ DEĞİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Resmi Gazete’de yer alan kararlara göre Antalya’da da 1 vali yardımcısı ve 4 kaymakamın görevlerinde değişiklik yapıldı. İşte o atama kararları…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapılan atama kararlarına göre Antalya’da Vali Yardımcısı Ali Taşkın Balaban Isparta Vali Yardımcılığı görevine getirildi. Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç İzmir Urla Kaymakamı olarak, Manavgat Kaymakamı Mustafa Yiğit Aydın Didim Kaymakamı olarak, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün Hatay Dörtyol Kaymakamı ve Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk ise Antalya Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atandı.

Kararnameye göre Aksu Kaymakamlığı'na Mersin'in Toroslar ilçesi Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin, Gazipaşa Kaymakamlığı'na Bingöl'ün Yayladere ilçesi Kaymakamı Orhan Altun, Kemer Kaymakamlığı'na Aydın Vali Yardımcısı Yücel Gemici ve Manavgat Kaymakamlığı'na da Balıkesir'in Karesi ilçesi Kaymakamı Abdulkadir Demir getirildi.

Öte yandan Antalya Valiliğinden Kaymakam Adayı Emirhan Arıkan Burdur Karamanlı Kaymakamı olarak, Kaymakam Adayı Fırat Kadiroğlu İzmir Beydağ’ı Kaymakamı olarak tayin edildi.

HABER MERKEZİ