Antalya'da Sarıkamış şehitleri anıldı
Sarıkamış Harekatı'nın 110. yılı dolayısıyla Saklıkent'te yürüyüş yapıldı.

Sarıkamış Harekatı'nın 110. yılı dolayısıyla Saklıkent'te yürüyüş yapıldı.
Antalya Valiliği koordinesinde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce "Bu toprakta izin var" temasıyla düzenlenen etkinlikte, yaklaşık 100 metre uzunluğunda Türk bayrağı açan katılımcılar, yaklaşık 5 kilometre yürüdü.
Şehitler için saygı duruşunda bulunulan etkinlikte, Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, programda yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ın, tarihin hüzünlü sayfalarından birini oluşturduğunu belirterek, şehitleri rahmet ve minnetle andı.
Gürhan, Allahuekber Dağları'nda soğuktan donarak şehit olan 90 bin vatan kahramanının aziz hatıralarını yad etmek ve gençliğin, şühedanın izinde olduğunu göstermek için toplandıklarını ifade etti.
Programa, Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Derin, kurum yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, AFAD, gençlik merkezi gönüllüleri, şehit, gazi yakınları ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Devlet Su İşleri (DSİ) Antalya Bölge Müdürü Özhan Erdanışman, Antalya'nın Kumluca ilçesinde yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin maliyetinin yaklaşık 10 milyar lira olduğunu bildirdi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre 8 Nisan Salı günü Antalya’nın hava durumu parçalı çok bulutlu olması tahmin ediliyor.
Vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 8 Nisan Salı günü Antalya’daki 6 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.
Antalya’nın Kepez ilçesinde araçlara saldıran ve yol ortasında yatan sokak köpekleri sürücüler ve yayalar için tehlike oluşturdu. Vatandaşlar belediyeden çözüm bekliyor.
Antalya emekli İl Müftülerinden Kadir Çetin hayatını kaybetti. Çetin’in vefatının ardından Antalya İl Müftülüğü başsağlığı mesajı yayımladı.
Antalya hafta sonunda ışıl ışıl bir düğüne ev sahipliği yaptı.
Antalya’nın Kaş ilçesinde 40 yaşındaki bir imamın 80 yaşındaki yaşlı dul kadınla ilişki yaşadığı iddiasının ardından kadının avukatı Muhhamet Avcı açıklama yaptı. Avcı iddiaları yalanlayarak, “Mirastan iskat ( mirastan çıkarma) nedeniyle annesine kızgın ve kırgın olan kızı, annesi ve imam hakkında asılsız iddialar ortaya atmıştır” dedi.
Antalya, dünya denizcilik sektörünün en büyük yat fuarı olan Yacht Life Boat Show 2025'e ev sahipliği yapıyor.
Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki özel bir kreşte 2 yaşındaki bebek, uyku odasında iki çocuk tarafından darbedildi. Aile, kreşin güvenlik kameralarınca kaydedilen olay nedeniyle şikayetçi oldu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz