Antalya’da okul heyecanı başladı

Antalya’da 2024-2025 eğitim yılının başlamasıyla öğrenciler okulun yolunu tutarken veliler ise bu heyecana ortak oldu.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Antalya'da okula başlayan öğrenci ile veliler duygularını ve heyecanlarını dile getirdi. Aksaray'dan Antalya'ya gelen Zeynep Koşu, ilk deneyimlerini anlatarak, “Çok heyecanlıyım. Yeni ilk deneyimimiz şu an burada Antalya'da. İnşallah çocuğumuz ve kendimiz açısından da hayırlısı olur. Okula gelirken çekindi ama öğretmenimiz konusunda da hep ‘iyi’ diyorlar. Bütün öğretmenler değerli. Hakkımızda hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı. 


Özel bir çocuk annesi olan Kezban Şekerci ise “Öncelikle sağlıklı, sıhhatli, güzel geçmesini istiyoruz. Ben bir özel çocuk annesiyim. İnşallah güzel geçer. Temennim bu. Sağlıklı, sıhhatli, inşallah güzel, verimli bir yıllarımız olsun. Çocuk heyecanlı. Geçen yılki öğretmenini bulamadı şu anda. Öğretmenimiz değişmiş. ‘Ben onu istiyorum’ diyor. İçeride sıkıntılar var” şeklinde konuştu.


Tatilin ardından okula dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirten üçüncü sınıf öğrencisi Elif Nisa Kaplan ise “Üçüncü sınıfa gidiyorum. 3 ay tatilden sonra yeniden okula döndüm. Çok mutluyum. Bu benim aslında yeni okulum. Yeni arkadaşlar edindim. Yani çok mutluyum. Çok güzel bir okul. Okulu özledim” dedi.