Antalya’da kadın şoför dehşet saçtı

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı halk otobüsünün kadın şoförü, Lider Haber TV muhabiri Aleyna Çetin ve ailesine önce sözlü, sonra fiziki saldırıda bulundu. Cep telefonu ile olayın kaydedildiğini fark eden kadın şoför, “Görüntüleri bir yerde görürsem eğer o gün senin öldüğün gündür” diyerek tehditler savurdu. Şoförden şikayetçi olan Çetin, darp raporu aldı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Aspendos Bulvarı üzerinde geçtiğimiz çarşamba günü meydana geldi. İddiaya göre saat 14.50 sıralarında Kepez ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nden CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait KC35A numaralı siyah resmi 07 AAV 128 plakalı halk otobüsüne ailesiyle birlikte binen Lider Haber TV Muhabiri Aleyna Çetin, Aspendos Bulvarı’na geldiğinde butona basarak inmek istedi. Ancak kadın şoför, durak butonuna basılmasına rağmen otobüsü durdurmayarak seyrine devam etti. Bunun üzerine Çetin, "Butona bastık ancak durmadınız. Bebek ağlıyor inmemiz gerekiyor" diyerek otobüs şoförünü uyardı. Çetin’in bu sözleri üzerine otobüsün arıza yaptığını öne sürerek sert bir üslupla karşılık veren kadın şoför, hakaretler savurdu. Aldığı tepki karşısında neye uğradığını şaşıran Aleyna Çetin, "Aracın arıza yaptığını siz bize aktarmazsanız bilemeyiz. Üslubunuzu bozmayın düzgün konuşun lütfen" diyerek ailesiyle birlikte şoförün kapıları açması sonrasında halk otobüsünden indi.


KIŞKIRTICI İFADELER KULLANDI

Aleyna Çetin’in otobüsten inmesiyle peşinden inen kadın şoför, aralarında geçen sözlü tartışmadan sonra kucağında 1 yaşındaki yeğeni olan Çetin’in üzerine yürüyerek, kışkırtıcı nitelikte sözler sarf etti. Akabinde Çetin’in üzerine yürümeye devam eden kadın şoför, Çetin’in yakasına yapışarak ittirdi. Saldırıyı sürdüren kadın şoför, Çetin’in sağ bileğinden tutarak bileğine tırnaklarını geçirdi. Arbedenin devam ettiği esnada kadın otobüs şoförü kışkırtıcı hareketlerine devam ederek, “Vur bana ne duruyorsun? Bırak çocuğu, çocuğa sığınma bir senin canın yok bir seni düşünemem burada” diye seslendi.


GÖRÜNTÜ ÇEKİLMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Olaylar devam ettiği esnada o anları ise Çetin’in ablası Selin Seymen cep telefonu ile kayıt altına aldı. Cep telefonu ile olayın kaydedildiğini fark eden kadın otobüs şoförü bu sefer de görüntü çekilmesine tepki göstererek, Çetin’e “Görüntüleri bir yerde görürsem eğer o gün senin öldüğün gündür seni bitiririm” dediği öne sürüldü. İki tarafında sakinleşmesinden sonra Çetin ve ailesi olay yerinden uzaklaştı. Yaşanan saldırı sonrasında Meydan Polis Merkezi Amirliği’ne giderek kadın otobüs şoförü hakkında şikayetçi olan Çetin, hastaneden de darp raporu aldı.