ANTALYA'DA İŞ YERİNE BASKIN
Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerine jandarma ekiplerinin yaptığı baskında 68 kilo kaçak tütün ele geçirildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir iş yerine jandarma ekiplerinin yaptığı baskında 68 kilo kaçak tütün ele geçirildi.
Antalya İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT Timleri, KOM Şube Müdürlüğü ve Aksu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından tütün kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Kepez ilçesi Göçerler Mahallesi'nde Suriye uyruklu A.A.'nın iş yerinde kaçak tütün sattığı bilgisi alındı. Bunun üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, jandarma ekipleri A.A.'nın iş yerine operasyon düzenledi. Operasyondaki aramalar neticesinde 3 bin 870 adet doldurulmuş makaron, 68 kilo kıyılmış kaçak tütün ve 2 bin adet boş sigara kutusu ele geçirildi. Olayla ilgili A.A. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan işlem başlatıldı.
DHA
Antalya’da bir aracın motor kısmına giren yavru kedileri vatandaşlar telefondan kedi sesi açarak çıkartmaya çalıştı.
Antalya'nın Alanya ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü yaralandı.
Antalya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.
Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde jandarmanın bir işletmeye gerçekleştirdiği operasyonda çok sayıda elektronik sigara ve kaçak tütün ele geçirildi.
Antalya'da yabancı uyruklu damat ve gelinin düğünde bulunduğu sırada evleri yandı.
Antalya'nın Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, hakkında 15 ayrı suçtan toplam 17 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 41 adet suç kaydı olan firari İ.M. yakalandı.
Antalya'da Sahil Güvenlik ekipleri tarafından düzensiz göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye yönelik yapılan operasyonda 3 lastik bot içerisinde 25'i çocuk olmak üzere 80 göçmen kurtarıldı.
Antalya'da yaptığı kaza sonrası yasal sınırın 5 katı alkollü olduğu tespit edilen sürücü jandarma ve sağlık ekibine zor anlar yaşattı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 yaşındaki çocuğun darbedilmesine ilişkin müfettiş görevlendirdi
Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, seyyar satış yapan bir aracın bagajında 4 kasa içinde 85 kilo kokmuş balık ele geçirdi. Şahıs hakkında tutanak tutulup, cezai işlem uygulanırken, balıklar imha edildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz