Antalya’da 8 ilçede elektrik kesintisi

Akdeniz Elektrik Dağıtım (AEDAŞ) planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında 29 Mayıs Çarşamba günü Antalya’daki 8 ilçede elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

AEDAŞ 29 Mayıs Çarşamba günü Antalya’nın, Alanya, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Kaş, Korkuteli ve Kumluca’da planlı yatırım ve bakım çalışmaları kapsamında kesintisi yapılacağını duyurdu.



AEDAŞ’tan alınan bilgilere göre elektrik kesintisi olacak ilçe ve mahalleler şu şekilde;

ALANYA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Alanya,Merkez Oba Kocaherif bölgelerinde 09:00 - 13:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Hacet Bostancıoğlu,Merkez Hacet Bostancıpınarı,Merkez Hacet Mah. Bostancıpınarı Cd,Merkez Hacet Mah. Işık Sk.,Merkez Kadıpaşa Elmas,Merkez Kadıpaşa Mah. Badik Sk.,Merkez Kadıpaşa Mah. Veliler Sk.,Merkez Kadıpaşa Veliler bölgelerinde 09:00 - 13:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Yeniköy Mah. Muratdamı Sk.;Antalya,Gazipaşa,Merkez Ilıca Mah. Köseler Sk.,Merkez Ilıca Mah. Merkez Sk.,Merkez Karalar Mah. Hüseyinli/2,Merkez Karalar Mah. Hüseyinli/6,Merkez Karatepe,Merkez Sarıağaç Mah. 18014.,Merkez Sugözü,Merkez Yeniköy,Merkez Çamlıca,Merkez Şahinler bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Saray Damlataş,Merkez Saray Mah. Akmanlar Sk.,Merkez Saray Tolupaşa bölgelerinde 09:30 - 16:30 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Çıplaklı Mah. 1001 Sk. bölgelerinde 12:00 - 16:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Alanya,Merkez Kadıpaşa Mah. 1006 Sk.,Merkez Kadıpaşa Mah. Yakar Sk.,Merkez Kadıpaşa Stad,Merkez Kadıpaşa Yakar bölgelerinde 12:00 - 16:00 saatleri arasında Deplase Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


DÖŞEMEALTI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Döşemealtı,Merkez Yeşilbayır 4721,Merkez Yeşilbayır 4737,Merkez Yeşilbayır Mah. 4722 Sk.,Merkez Yeşilbayır Mah. Mehmet Akif Ersoy Cd bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Döşemealtı,Merkez Yeniköy 318,Merkez Yeniköy 49,Merkez Yeniköy Mah. 336 Sk.,Merkez Yeniköy Mah. 49 Sk. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Döşemealtı,Merkez Bademağacı,Merkez Bademağacı Mah. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

ELMALI ELEKTRİK KESİNTİSİ

Elmalı,Gölova Mah. Kasaba Ovası Mev. Gölova Mah. Kasaba Ovası Mev. bölgelerinde 09:00 - 12:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

Elmalı,Merkez Sarılar Mah. bölgelerinde 29/05/2024 13:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.


FİNİKE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Finike,Merkez Ernez Mah. Ellat Sk.,Merkez Günçalı Ellat bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

GAZİPAŞA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Gazipaşa,Merkez Ilıca Mah. Köseler Sk.,Merkez Ilıca Mah. Merkez Sk.,Merkez Karalar Mah. Hüseyinli/2,Merkez Karalar Mah. Hüseyinli/6,Merkez Karatepe,Merkez Sarıağaç Mah. 18014.,Merkez Sugözü,Merkez Yeniköy,Merkez Çamlıca,Merkez Şahinler bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Yatırım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kaş,Merkez Kınık Dinek Buğralar,Merkez Kınık Mah. Aşağı Çavdır Sk.,Merkez Kınık Mah. Karabit Cd,Merkez Kınık Şehitler,Merkez Palamut,Merkez Çavdır,Merkez Çavdır Mah.,Merkez Çayköy,Merkez Çayköy Mah. bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında yatırım Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KORKUTELİ ELEKTRİK KESİNTİSİ

Korkuteli,Merkez Kırkpınar,Merkez Kızılcadağ Mah. 26501 Sk.,Merkez Kızılcadağ Mah. 26505 Sk.,Merkez Küçükköy Mah. Yayla Kümesi K.Ev.,Merkez Küçükköy Yayla Kümesi,Merkez Manay,Merkez Manay Mah.,Merkez Osmankalfalar,Merkez Osmankalfalar Mah.,Merkez Taşkesiği Yayla Kümesi bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.

KUMLUCA ELEKTRİK KESİNTİSİ

Kumluca,Merkez Salur Mah. Hızırkahya bölgelerinde 09:00 - 16:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacak.