GECEYİ MEŞALELER AYDINLATTI

Dünya Antalyasporlular Günü, binlerce taraftarın katılımıyla coşkuyla kutlandı. Önce Konyaaltı Varyant'ta, sonra da Boğaçayı'nda bir araya gelen binlerce taraftar, geceyi adeta gündüze çevirdi. Boğaçayı'nda yer alan konser alanını dolduran Antalyalılar, kurulan platform önünde gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Kutlama kapsamında Boğaçayı üzerinde yapılan ışıklı flyboard ve jetski gösterisi ise nefesleri kesti. Gecenin sonunda etkinliğe katılan yüzlerce taraftar, Boğaçayı'nın etrafından yanlarında getirdikleri meşaleleri yakarak görsel şölen oluşturdu.

"HER KESİME HİTAP EDİYOR"

Antalyaspor Yönetim Kurulu adına geceye katılan Asbaşkan Ramazan Karabulut, Lider Medya'ya açıklamalarda bulundu. Antalyaspor ruhunu yaşatmaya ve her kesime hitap etmesi adına çok önemli bir organizasyona imza atıldığını ifade eden Karabulut, kutlamaların her geçen sene artarak devam etmesini temenni etti.

TÜRKİYE KUPASI HEDEFİ

Antalyaspor'un gelecek sezonki hedeflerinden de bahseden Karabulut, geçen sene yarım kalan Türkiye Kupası serüvenine dikkat çekti. İlk hedeflerinin Türkiye Kupası'nı Antalya'ya getirmek olacağını söyleyen Karabulut, "Bu başarıya imza atacağımızı düşünüyorum. Ligde de üst sıraları hedefleyen bir takım olacağız" diye konuştu.

KATILIMDAN MEMNUN

Boğaçay'da düzenlenen organizasyona ev sahipliği yapan 07 Gençlik Antalyaspor Taraftarlar Derneği adına konuşan Başkan Gürhan Güneyli de, "Katılımın oldukça fazla oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Geçen sene pandemiden dolayı yapamamıştık ama bundan sonra aralıksız her sene kutlamaları yapmak istiyoruz" diye belirtti.