Antalya'da çeşitli suçlardan aranan 534 kişi yakalandı
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan kişilere yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Çeşitli suçlardan aranan 534 kişi gözaltına alındı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan kişilere yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Çeşitli suçlardan aranan 534 kişi gözaltına alındı.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri haklarında yakalama kararı bulunan kişilere yönelik çalışma başlattı.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 534 kişi yakalandı. Düzenlenen operasyon ile hırsızlık suçlarından 58, dolandırıcılık suçlarından 95, yağma suçlarından 5, cinsel suçlardan 6 ve diğer suçlardan 370 aranan şahıs yakalandı. 231 kişi kesinleşmiş hapis cezasıyla, 303 kişi ise ifadesinin alınması için adli makamlara sevk edildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Emniyet Müdürlüğümüz Birimlerince ARANAN ŞAHISLARA yönelik yapılan çalışmalarda;
Hırsızlık suçlarından 58,
Dolandırıcılık suçlarından 95,
Yağma suçlarından 5,
Cinsel suçlardan 6,
Diğer suçlardan 370 aranan şahıs YAKALANDI!
Yakalanan şahıslardan KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI ile ARANAN 231,
İfadesinin alınmasına yönelik yakalama emri ile 303,
Şahıs olmak üzere 534 şahıs ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİ!
Arananları Yakalayıp Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız!”
Antalya’da bir dairede çamaşır makinesinden çıkan yangın apartman sakinlerini sokağa döktü. Oldukça korktuğu gözlenen ev sahibi kadını komşuları teselli etti.
Antalya'da bir evde çıkan yangında evinin küle dönüşünü izleyen 88 yaşındaki yaşlı kadını itfaiye eri elini tutarak teselli ederken, yangın anında evde bulunan torunları da gözyaşı döktü.
Antalya'da jandarma ekiplerinin Kepez ilçesinde gerçekleştirdiği operasyonda, çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya'da balık tutmak için falezlerden inerken kayalıktan düşerek bacağını kıran kişi, itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.
Antalya'nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelin santralinde çıkan ve itfaiyeyi alarma geçiren yangın, otel çalışanlarınca söndürüldü.
Manavgat'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç refüjü aşarak karşı yöne geçti. Kazada 1 kişi yaralandı.
AFAD, Antalya’nın Kumluca ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldiğini bildirdi
Antalya’da yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bir kişi yaralandı.
Vatani görevini tamamladıktan sonra askerde kalmak için müracaat eden ve buna hak kazanan 29 yaşındaki Engin Karakoyun için son görevi memleketi Kars'ta yapıldı.
Antalya'da gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda aldığı bıçak darbeleri ile 23 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz