Antalya’da bir iş yerine daha saldırı düzenlendi

Günlerdir silahlı saldırılarla gündeme gelen Antalya’da bir iş yerine daha silahlı saldırı düzenlendi. Muratpaşa ilçesindeki bir oto galeriye motosikletli 2 kişi tarafından sabah saatlerinde düzenlenen silahlı saldırıda kurşunlar iş yerinin önündeki arabalara ve camlara isabet etti. Saldırganlar yine kendilerini kaskla kamufle ederken motosikletin plakasının olmadığı görüldü.

Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi Turgut Reis Caddesi’nde sabah 08.45 sıralarında meydana gelen kurşunlama olayından kimliği belirsiz 2 kişi kırmızı renk bir motosikletle seyir halindeyken oto galeriye 4-5 el ateş etti. Kurşunlar iş yerinin camlarına ve önündeki arabalara isabet ederken olayda kimsenin yaralanmadığı öğrenildi. Saldırganlar iş yerinin kurşunladıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Kendilerini kaskla kamufle eden saldırganların kullandığı motosikletin daha önce meydana gelen silahlı saldırı olaylarındaki gibi plakasız olduğu görüldü. Saldırıda komşu esnaf ve vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.


HARAÇ İSTEDİKLERİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz hafta da Antalya’da 10’a yakın iş yeri benzer eşkâldeki saldırganlar tarafından plakasız motosiklet kullanılarak kurşunlanmıştı. İşletme sahipleri ise motosikletli saldırganların bir çeteye mensup olduklarını ve 20 milyon TL haraç istediklerini iddia ederek, yetkililerden yardım beklediklerini iletmişti.