Antalya’da ‘Bilim Her Yerde Projesi’

Muratpaşa’da bulunan Antalya Lisesi koordinatörlüğünde “Bilim Her Yerde Projesi” düzenlendi.

Antalya’da; öğrencileri iletişime ve öğrenmeye açık, sistematik düşünebilen, özgüven sahibi, fikirlerini her ortamda ifade edebilen bireyler olarak yetiştirmek amacıyla Muratpaşa’da bulunan Antalya Lisesi koordinatörlüğünde ‘Bilim Her Yerde Projesi’ düzenlendi.

Düzenlenen projeye, Antalya İl Millî Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Özen, Antalya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ömer Ersoy, Türk Standartları Enstitüsü Antalya Bölge Müdürü Hasan Demirtaş, İl Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Korkut, Konyaaltı İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Gürcan, Kepez İlçe Millî Eğitim Müdürü Kenan Yavuz, Muratpaşa İlçe Millî Eğitim Müdürü Yakup Hoplar ile öğretim üyeleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bilim Her Yerde Projesi’ne dair açıklamalarda bulunan Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, “Bilim; keşif ve merakın rehberliğinde ilerleyen bir yolculuktur ve bu yolculukta her adım önemlidir ve attığınız her adım geleceğe ışık tutmaktadır” sözlerine yer verdi.