Antalya'da baraja giren genç can verdi
Antalya’nın Demre ilçesinde serinlemek için baraja giren 18 yaşındaki Suriyeli genç boğularak hayatını kaybetti.

Antalya’nın Demre ilçesinde serinlemek için baraja giren 18 yaşındaki Suriyeli genç boğularak hayatını kaybetti.
Olay, akşam saatlerinde Demre ilçesi Kapaklı Mahallesi Yaylakapaklı mevkiinde bulunan Çayboğazı Barajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sami Elahmed, balık tutmak amacıyla geldiği barajda, yüzmek için suya girdi. Bir süre sonra şahsın suda kaybolduğunu gören arkadaşları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye gelen Antalya İl Jandarma Komutanlığı SAK Timi ekipleri tarafından yapılan aramada şahsa ulaşıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği öğrenildi. Şahsın cenazesi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.
İHA
AFAD, Antalya’nın Kumluca ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldiğini bildirdi
Antalya’da yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bir kişi yaralandı.
Vatani görevini tamamladıktan sonra askerde kalmak için müracaat eden ve buna hak kazanan 29 yaşındaki Engin Karakoyun için son görevi memleketi Kars'ta yapıldı.
Antalya'da gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda aldığı bıçak darbeleri ile 23 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.
Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü.
Antalya'nın Kaş ilçesinde fırtına seralarda hasara yol açtı.
Antalya'nın Akseki ilçesinde sokak köpeklerinden korkarak kaçan 25 keçi, köylülerin ve jandarmanın desteğiyle bulundu.
Antalya yeniden kuvvetli yağışın etkisine giriyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamada kentte yarın (Salı) kuvvetli yağışın beklendiği bildirilirken vatandaşlara da kritik uyarılarda bulunuldu.
Antalya’da babası ile tartışan genç oturdukları evi benzin dökerek yakmak istedi. İtfaiye yardımı ile eve giren polis ekipleri genci gözaltına alırken, fenalaşan baba ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Antalya’da bir restorana giren hırsız gözüne kestirdiği yaklaşık 100 kiloluk para kasasını kaldıramayınca sürükleyerek götürdü. Olay anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz