ANTALYA’DA AŞI HEYECANI

Koronavirüs ile mücadelede yeni bir döneme giriyoruz. Aşılama programının başlamasına sayılı saatler kaldı. Antalya İl Sağlık Müdürü Hülür, “Antalya’daki bütün Aile Sağılığı Merkezleri ve hastanelerde aşılama yapılacak. Hastaneye gelemeyen vatandaşlarımız için mobil ekipler kuracağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’de aşılama programının perşembe ya da cuma günü başlayacağını belirtmişti. Artık salgınla mücadele kapsamında yeni bir döneme giriyoruz. Aşılama programlarının başlamasıyla virüsü ortadan kaldıracağız. Dünyada sayılı ülkeleri aşılama programına başladı. O ülkelerden biri de Türkiye olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanlığı’nın koordineli çalışması virüs ile mücadelede önemli bir yol kat etmemize neden oldu. Çin’den getirilen aşıların vurulmaya başlamasına sayılı saatler kaldı. Tüm Türkiye’de vatandaşların heyecanlı bekleyişi sürerken, Antalya’da da durum farklı değil. Aşı ne zaman vurulacak? İlk kimlere vurulacak? Gibi sorular cevapsız kalmayacak.

MOBİL EKİPLER KURULACAK

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, aşılama programı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hülür, “Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, çok kısa bir süre içinde açıklama yapacak. Biz de bunun akabinde aşılama programına başlayacağız. Altyapımız hazır. Antalya’daki bütün Aile Sağlığı Merkezleri ve hastanelerde aşılama yapılacak. Hastaneye gelemeyen vatandaşlarımız için ise mobil ekipler kuracağız” dedi.

MAHSUM ALTAŞ