ANTALYA CITY GATE İLE CANLANACAK

Antalya için şehrin kapısı olarak isimlendirilen ‘City Gate’in tanıtım toplantısı, Sanax İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Öcalan’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Sanax İnşaat’ın ‘City Gate’ projesi Antalya’nın Kepez ilçesinde havalimanına yakınlığıyla bilinen Göksu Mahallesi’nde yapımı devam ediyor. Çevreyolu girişinde 120 daireden oluşan projenin yılsonunda tamamlanması planlanıyor.

ANTALYA’NIN KAPISI

Şehrin Kapısı olarak isimlendirilen projenin Antalya’nın tam girişinde inşa edilmesiyle ilgili konuşan Öcalan, “Türkiye’nin neresine giderseniz gidin havaalanı güzergahı değerlidir. Çünkü insanlar yoğun olarak o güzergahı kullanıyorlar. Antalya’da bu eksikti. Şehrin tam giriş alanında yapımı devam eden projede, şehrin kapısı da buradan sorulur. Göksu artık çok gelişecek. Aşağısında AVM bulunan projemizle beraber havaalanı etrafı artık bir cazibe merkezi olacak. Bu yüzden Göksu artık Antalya’nın parlayan yıldızlarından bir tanesidir. Projemizin sol tarafında park, önünde çift şeritli yol, yan tarafında sokak, arkasında da yine yol bulunuyor. Bu alan bizim gerçekleştirdiğimiz proje ile bir ada şeklini alıyor” dedi.