ANTALYA CHP’DE FATURA KİME KESİLECEK?

ALLAH rahmet eylesin bu memleketin CHP’deki tek HAMİSİ DENİZ BAYKAL’dı. Türk siyaset tarihine 50 yıl damağa vuran ANTALYA’nın yetiştirdiği önemli bir siyasetçiydi. CHP ilk kez BAYKAL’SIZ bir seçime girdi. Hem de 2 İTHAL vekil adayı ile. 4’ncü sıradan Gelecek Partili Serap Özyazıcı Budun, 5'inci sıradan SAADET PARTİSİ Genel Başkan Yardımcısı ŞERAFETTİN KILIÇ.

Şimdi soruyorum; “Eyyyyy ANTALYALILAR, Eyyyyy CHP’liler, Eyyyyy SOSYAL DEMOKRATLAR. Bu isimleri tanıyor muydunuz? Tanımıyorsanız niye tepki göstermediniz?” Peki soruyu bir de şöyle soralım; “EYYYY Antalyalılar, EYYYYY CHP’liler, EYYYYY sosyal demokratlar. Bu iki ismin yarın öbür gün CHP’den ayrılıp gitmeyeceğine GARANTİNİZ var mı?”

Benim bildiğim CHP seçmeni bu İKİ İSMİ mutlaka sorgulardı. Ancak görünen o ki baştan KADERİNE herkes razı olmuş. Bir kez de ŞÖYLE sorayım, “Bu isimler varken oy verirken İÇİNİZE sindi mi?” Ben verilecek CEVAPLARIN hemen hemen hepsini biliyorum. Ancak ZORLAMA, birilerinin etkisi ile HAZIRLANMIŞ ve Genel Merkez DAYATMASI ile yapılmış bir listeye oy verdiniz.

Eyyyyy ANTALYALI CHP’liler? Acaba MİTİNGDE bile DENİZ BAYKAL’ın adını zikretmekten imtina erden KEMAL KILIÇDAROĞLU’nun önünüze zorla koyduğu bu liste yüzünden partiniz acaba 6’mı yoksa 4’mü MİLLETVEKİLİ çıkardı?” Vallahi benim matematiğim biraz KIT. İsterseniz partinizce elinin tersiyle itilen iyi bir ATATÜRKÇÜ olduğuna inandığım öğretmen İBRAHİM CEPHANECİ’yi çağırıp ona hesaplatın. Veya benim CAHİL HALİMLE yaptığım toplama çıkarmaya inanın.

Vallahide billahi de TORU TOPU 4 milletvekili çıkardınız. İster İNANIN ister İNANMAYIN Tablo bunu gösteriyor. YSP olmasaydı 7 olacaktı amma 70 bini aşkın oyu da TİP’e kaptırdığınız için SAĞDAN say 4 SOLDAN 4’te kaldınız. Hani DENİZ BAYKAL veya BAYKALCILAR, hatta ATATÜRKÇÜLER partiden dışlanmasa, birinci sıra adayınız SURURİ ÇORABATIR’a adam gibi destek verilse tablo muhtemelen böyle olmayacaktı. Sorun soruştur AKLİ SELİM düşünenler aynı fikri onaylar.

Peki ortaya çıkan bana göre açık bir YENİLGİ olan bu tablonun, fotoğrafın FATURASI kime kesilecek, bedelini kim ödeyecek? Her halde ben değil. Başta DENİZLİLİ olan CHP İl Başkanı NURİ CENGİZ ve ekibi. Sonra ise bir çırpıda sorgusuz sualsiz, açıklama yapılmaksınız NUSRET BAYAR’ı görevden alan, 6’lı masaya sahip çıkamayan ve “BU-RA-DA-YIM” diye elini masaya vurarak hatalarının üstünü örtmeye çalışan KILIÇDAROĞLU. Öyle değil mi?

Yoksa faturayı rahmetli DENİZ BAYKAL veya CHP’nin yanlışlarını haykırdığı edilmedik hakaret bırakılmayan kızı ASLI BAYKAL ödemeyecektir. Çünkü sağlığında çok ama çok İNCİTTİĞİNİZ BAYKAL’ın kemiklerini yeterinden fazla sızlattınız. Fazlası bünyeye zarar verir.

Hatırlayanlarınız olacaktır. “YANDEX ve GOOGLE ERARHT ADAYLAR” diye bir yazıyı kaleme almıştım. İşte CHP’de bundan iki tane var. Simdi seçildiler. CHP’nin ŞEMSİYESİ altında.

Belki bu şemsiyenin altında olmasalar asla TBMM’nin bırakın kapısından girmeyi yolunu bile bulamayacak isimlerdi. Kaldı ki bu iki isim YANDEX ve GOOGLE sayesinde CHP Antalya İl Başkanlığı’nın yolunu bulabilirse FATURANIN bir kısmını onlara kesip bedel ÖDETEBİLİRSİNİZ!

Yoksa bu memleketin YÖRÜK evladı, zımba gibi ATATÜRKÇÜLER, ÖZBE ÖZ CHP’liler size çok ağır bir FATURA kesecek ve asla bedelini ÖDEYEMEYECEKSİNİZ.

İLK HESAPLAŞMA

ANTALYA’dan milletvekili başvurusu yapan ancak listede yer verilmeyen Baro eski Başkanı POLAT BALKAN, CHP’de ilk isyan bayrağını açan partili oldu. Daha devamı gelecek gibi.

Adaylık başvurusu yaparken, “ANTALYA’dan çıktık yola. CUMHURİYETE ses, DEMOKRASİYE nefes olmak umuduyla... CUMHURİYETİMİZİ demokrasiyle taçlandırma mücadelesinde görev ve SORUMLULUK almaya hazırız” açıklaması yapmıştı oysaki BALKAN.

Aday yapılmadığı için kabuğuna çekilen BALKAN, Pazar günü yapılan seçimler sonrası ortaya çıktı ve sosyal medya hesabından CHP’li yöneticiler ile HESAPLAŞMAYA başladı.

Balkan, sosyal medya hesabından Büyükşehir Belediye Başkanı MUHİTTİN BÖCEK ve İl Başkanı NURİ CENGİZ’e yönelik ağır sözler söyledi. Balkan, “ANTALYA MİLLETVEKİLLİĞİ sonuçları açısından diyorum. UTANMASI gerekenler ne kadar UTANSA az. MUHİTTİN BÖCEK, NURİ CENGİZ ve suç ortakları, hesap verecek, bedel ÖDEYECEKSİNİZ” paylaşımında bulundu.

İşte benim dediğim gibi ilk fatura POLAT BALKAN tarafından BÖCEK ve CENGİZ’e kesilmiş durumda. Sanırım bu hesaplaşmalar, fatura kesmeler daha çok uzun süre yaşanacak gibi CHP ANTALYA’da.

Ya birileri GEMİLERİ yakacak, ya da birileri MASAYI dağıtacak.