ANTALYA BAYRAMDA DA KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYECEK

ATAV Başkanı Yeliz Gül Ege, 9 günlük Kurban Bayramı tatili nedeniyle Türkiye ve dünyanın dört bir yanından misafirleri ağırlayacak olan Antalya’da rezervasyonların doluluk oranına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ege, misafirlerin gönül rahatlığıyla gelebileceklerini ve hizmet konusunda hiçbir olumsuzluğun yaşanmayacağını söyledi.

Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege, Lider Haber TV ekranlarında Cansu Oktay’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen Gündem Özel programının canlı yayın konuğu oldu. Başkan Ege, 9 günlük bayram tatili nedeniyle tüm Türkiye’nin Antalya ve Ege bölgesi kıyılarına akın akın geldiklerini belirterek, maliyetler karşısında otellerin misafire hizmetini çok iyi şekilde sunacağını söyledi.

“SAYIDAN ÇOK KALİTE ÖNEMLİ”

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Antalya’da rezervasyonların yüzde yüzün üzerine ulaşmasıyla ilgili olarak Başkan Ege, sayıdan çok kalitenin önemine değinerek, “Her zaman sayılardan çok kaliteye önem vermeliyiz. Fazla insanın gelmesi demek bir başarıyı getirmeyecektir. Bu ateşten bir gömlek. Geri dönüşler, memnuniyetler önemli. Biz bunu Kovid-19 sürecinde çok iyi yürüttük. Gelenlere iyi hizmet verdik. Uçak krizinde de bunu yaptık” dedi.

“GELEN MİSAFİRLERİ İYİ AĞIRLAMAMIZ GEREK”

Misafire olan hizmet konusunda hiçbir zaman sıkıntı yaşanılmadığının altını çizen Başkan Ege, “Girdi maliyetlerimiz arttı diye misafire olan hizmet konusunda kalite hiçbir zaman düşmedi. Benim ricam çok iyi ağırlamamız lazım. Buna dikkat etmemiz gerek. Haddinden fazla bir talep var. Bu bayram sokakta araba içinde uyuyanları görme ihtimalimiz var. Çifte rezervasyonlara dikkat etmek lazım. Yüzde yüzün üzerinde rezervasyon var. Bugünden itibaren Antalya ciddi anlamda doldu. Arifeyle birlikte tam doluluğa ulaşır” diye konuştu.

“HER ŞEY DAHİLDE VERİLMEYEN HİÇBİR ŞEY YOK”

Her şey dahil sistemi eleştirenlere tepki gösteren Başkan Ege, eleştirenlerin öncelikle şehir içinde ulaşılabilirliğe sahip olup olunmadığının sorgulanması gerektiğini söyleyerek, “Her şey dahilden oteller çıkamaz. Düzenimiz her şey dahile göre kuruldu. Çıkış olabilmesi için şehrin içerisinde de cazibe ve gastronomi noktalarının fazlaca ve çeşitli olması gerek. Şehir içi ulaşımın çok iyi olması gerek. Havalimanından çıkan bir turistin Kemer’e rahatlıkla gelebilmesi gerek. Bizim yaşadığımız yerle rekabet ettiğimiz destinasyonlardaki gibi şeylere sahip miyiz ondan sonra bizim  her şey dahili eleştirsinler. Şuanda her şey dahilde verilmeyen hiçbir şey yok” ifadelerini kullandı. 

“HİÇBİR ZAMAN MALİYETLER MİSAFİRE YANSITILMADI”

Son olarak Başkan Ege, kimsenin  kafasında soru işareti olmaması gerektiğini hatırlatarak şu ifadelere yer verdi:

“Oteller mutlak suretle dengelerini koruyarak maliyetler artsa bile misafirine hizmetini çok güzel bir şekilde sunacaktır. Bu her zaman böyle oldu. Hiçbir zaman maliyetleri misafire yansıtmadık. Otelcilerin belini büken nokta alkol ürünlerinde yaşanan tedarik sıkıntısı. Hizmetimizin kalitesi çok iyi. Ben hiç Antalya’dan gidip de memnun olmayan bir turist görmedim.”

HABER MERKEZİ