ANTALYA ATA'YI TÖRENLE ANDI

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83’üncü yıl dönümünde, Antalya Valiliği’nin düzenlediği törenlerle saygıyla anıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83’üncü yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni düzenlenerek saygıyla anıldı. Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhitin Böcek’in Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından Ulu Önder Atatürk’ün manevi huzuruna iki dakikalık saygı duruşu gerçekleşti ve İstiklal Marşı okundu. Anma Törenine, Vali Yazıcı, Başkan Böcek, Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Erdal Köse, protokol ve Antalya halkı yoğun katılım gösterdi.

AKM’DE ANMA TÖRENİ

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından Atatürk Kültür Merkezi’nde(AKM) Vali Ersin Yazıcı, Garnizon Komutanı Köse, Başkan Muhittin Böcek ve protokolün katılımıyla anma programı gerçekleştirildi. Programda Antalya’daki çeşitli okulların koro gösterileri, oyunlar ve zeybek gösterileri yer aldı. 10 Kasım’a özel düzenlenen yarışmalarda birinci olan öğrencilere Vali Yazıcı, Başkan Böcek ve Garnizon Komutanı Köse hediyelerini takdim etti.

Anma programının ardından, AKM Fuaye Salonu’nda Fotoğraf Sergisi yapıldı.