ANSİAD’dan Rahmi Koç’a ziyaret
Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek ve yönetim kurulu üyeleri ünlü iş insanı Rahmi Koç’u ziyaret etti.
![](image.php/?width=750&height=415&cropratio=750:415&image=/upload/news/img1738912382.jpg)
Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek ve yönetim kurulu üyeleri ünlü iş insanı Rahmi Koç’u ziyaret etti.
ANSİAD iş gezisi kapsamında adeta İstanbul’a çıkarma yaparak önemli ziyaretlerde bulundu. ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek ve yönetim kurulu üyeleri Türkiye’nin en zengin iş insanları arasında yer alan Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç ile bir araya geldi.
KOÇ’A ‘KUŞLARLA DANS’
TABLOSU
Başkan Özbek ve yönetim kurulu üyeleri Rahmi Koç’un tavsiyelerini dikkatle dinleyerek tecrübelerinden faydalandı. ziyaretin ardından nazik ev sahipliği için ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek tarafından Rahmi Koç‘a Doç. Dr. Süleyman Özderin’in “Kuşlarla Dans” tuval üzeri yağlı boya tablosu takdim etti.
Antalya’da 112 Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu Toplantısı, Vali Hulusi Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.
Antalya'nın Arapsuyu, Pınarbaşı ve Akkuyu mahallelerinden kadın muhtarlar, anlamlı bir işbirliğine imza attı. Gonca Ilgın, Fatma Gül Şahin ve Görnur Amca'nın liderliğindeki bu projede, gönüllü eğitmenler ve mahalle sakinlerinin katkılarıyla Pınarbaşı Gençlik Lokali'nde kurslar başladı.
Antalya'nın Serik ilçesinde çiftçiler, geceleri seralarındaki ürünleri don tehlikesine karşı korumak için nöbet tutuyorlar.
Antalya Manavgat'ta etkili olan şiddetli fırtına ilçenin sembolü olan turunçların kaldırım ve yollara dökülmesine neden oldu. Temizlik işleri ekipleri tarafından sık sık toplanmasına rağmen sürekli dökülen turunçlar nedeniyle yollar turuncu renge büründü.
Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Özbek ve yönetim kurulu üyeleri ünlü iş insanı Rahmi Koç’u ziyaret etti.
ANSİAD Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Karakaya Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker heykelinin bakım ve tadilatının önümüzdeki hafta sonuna kadar biteceğini açıkladı.
Antalya'da eğlence ve oyun alanlarının bulunduğu bir tema parkta tuvaletin mescide dönüştürüldüğü iddiası tepkilere neden oldu.
İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan en önemli yol olan ve dün akşam 22.00 sıralarında buzlanma ve tipi nedeniyle tırlara ve çekicilere kapatılan Antalya’yı Konya’ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu, kar ve tipinin etkisini yitirmesiyle tüm araç trafiğine açıldı.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada, Piyade Komando Binbaşı Murat Kemal Yetişen’in şehit olduğunu açıkladı.
Antalya'da buzdolabında avlanması yasak yaban keçisi ve kızıl geyik eti ele geçirilen kişiye 379 bin 507 lira ceza uygulandı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz